Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hisztek-e egy kapcsolat ujrakezdésében, hogy rendbejön-egy nagy vita után, akkor, ha minden reménytelennek tünik már?
Ha kicsit konkretizálnál, könnyebb lenne válaszolni. Magamból kiindulva én nem tudnék újrakezdeni egy kapcsolatot, nagy vita után meg főleg nem. (Ahhoz valami nagy csoda kéne.)
De tény, hogy a remény hal meg utoljára, próbálkozni megéri, ha nem is mindig kifizetődő.
Ez összetett dolog - egy adott ember hatalmas nagy változásra ritkán képes. Ha alapvető dolgok, eltérések miatt lett vége, akkor értelmetlen mégegyszer belemenni, beleesni ugyanabba a hibába. De persze van akik többször is beleesnek. Ha egyszer vége van valaminek akkor azon túl kell tenni magad.
22F
IGEN!
Egyszer én is hibáztam, megcsaltam a párom. De ennek oka is volt, szerettem, de másfél év után kezdett hanyagolni, igaz soha nem veszekedtünk, de azért voltak nézeteltéréseink, lehet kicsit rutinná is vált a kapcsolatunk. Volt egy hét szünetünk, utána mindent bevallottam neki. És megértette amit tettem, tisztába jött vele, hogy miért. Lehet hogy furcsán hangzik, de azóta sokkal jobb a kapcsolatunk, mint azelőtt. Sokkal jobban foglalkozunk egymással, többet figyelünk a másikra. Hát ilyen is van.
Utolsó válaszoló! Velünk épp ugyanez történt és azóta milliószor jobb :-)! Persze a könnyebb út az, ha egy csalódás után tovább lépünk, mást keresünk ez a könnyebbik megoldás... Kitartás és "munka" kell ahhoz, hogy újra rendbe jöjjön a kapcsolat és persze az, hogy mindketten ugyanúgy akarjátok, mert ha csak az egyik fél, annak nincs értelme. Esélyt kell adni egymáshoz s, ha úgy sem működik, akkor jöhet a különválás.
Szóval az én válaszom is: igen!
Ha még nagyon fiatalok vagytok, akkor nem biztos, hogy megéri az újrakezdés, mert így megvonjátok magatoktól a lehetőségeket. Lehet találnátok ideálisabb partnert.
Nem írtad a vita tárgyát sem. Én nem tudnék megbocsátani egy megcsalást (testi értelemben).
A mi kapcsolatunkban már az elején akkora viták voltak, hogy többször kerültünk a tönk szélére, volt egy hónap szünet is. De úgy döntöttünk, harcolunk a boldogságért és szerintem jó úton haladunk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!