Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reménytelennek tűnő kapcsolat. Mit tegyek?
Az a helyzet, hogy 6 hónap után szakítani akar velem a barátnőm. A kapcsolatunkat fontosnak tartom, szeretem, de csak hetente 2-szer találkozunk.
Közös program nem igazán volt ezalatt a 6 hónap alatt, amit sajnálok is, valamint volt még pár dolog.
(pl találkoztam egy lánnyal, akivel már régóta beszélgettem online, de semmi nem történt a találkán. Plusz szilveszterkor nagyon hiányzott a barátnőm, de nem töltöttük együtt ezért olyat mondtam neki részegen telefonban hogy "Lehet megcsallak". Sex még nem volt, csak nagyon közel álltunk hozzá, de ő is komoly és én is, nem akartuk elsietni igazán. A szüleinek bemutatott már, törődök vele, szeretem, ő nekem a legfontosabb, de sajnos most feljött hogy szerinte nem igazán van közös témánk mert nincs igazán közös bennünk-szerinte-. Szerintem azonban van -mivel ha együtt vagyunk nagyon sokat nevetünk, és ölelgetjük egymást stb.-
Most azt mondta hogy nem igazán van energiája újra megpróbálni, de nekem ő a legfontosabb, mert amellett hogy vicces, aranyos, kedves, hű és tényleg minden jó tulajdonság meg van benne, még gyönyörű is.
Szerintem én meg már szilveszterkor szakítottam vna veled. Még ha részeg is vagy.. ilyet mondani..
Amúgy nekem is úgy tűnik, hogy ő már rég eldöntötte, hogy nem akar már tőled semmit.
Max még azt tudnám javasolni, hogy szakíts te, mielőtt még ő..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!