Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen nő kell a férfiaknak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen nő kell a férfiaknak?

Figyelt kérdés
Röviden: 24 éves vagyok és még sosem volt pasim...Nem gondolom magam szépnek pont ezért, nameg mert sosem volt nagy önbizalmam, de divatosan öltözöm, mindig frissen fodrászolt a frizurám, rendezett a körmöm, parfümözök ápolt vagyok stb. Szerintetek miért nem kellek a pasiknak? Igaz hogy nem vagyok az a magassarkúba járogatós, illegetem billegetem magam típus, de vannak pasi haverjaim, jókat dumálok pasikkal, nem értem mi lehet a gond velem. Hozzáteszem a magasságom miatt sem szívesen hordok magassarkút mert 170 cm magas vagyok és sokszor így is túl magasnak érzem magam. Életemben eddig két pasi akart velem járni, de abból is csak az egyik gondolta komolyan, és azóta sem bánom hogy nem lett semmi, mert szerintem fontosak az igaz érzelmek, csak nem tudom hogy váltsak ki pasikból érzéseket felém.
2014. okt. 12. 20:11
 1/9 anonim ***** válasza:
Küldj egy képet privátba :)
2014. okt. 12. 20:13
 2/9 anonim ***** válasza:

Küldj privibe egy képet és megmondom, h jó nő vagy e!

Milyen nő kell a férfiaknak?

Legyen házias, ne legyen aranyásó, ápolt legyen, jó kisugárzás, lelkiismeretes legyen, ne legyen ribi, családcentrikus legyen! 30/F

2014. okt. 12. 20:14
 3/9 anonim ***** válasza:
Láthatlak? Beszélgessünk ismerkedjünk. Én is komoly kapcsolatot keresek.
2014. okt. 12. 20:20
 4/9 scmIII válasza:
Privibe dobhatnal egy kepet, en fiuban vagyok ilyen :)
2014. okt. 12. 20:28
 5/9 A kérdező kommentje:
Nyilván nem küldök képet vadidegen embereknek, körül lehet írni a választ, bár tény hogy végső elkeseredésemben tettem fel ezt a kérdést, de bányarém azért nem vagyok arra nem kell gondolni.
2014. okt. 12. 20:53
 6/9 anonim ***** válasza:
Én is küldtem neked Priviben!
2014. okt. 12. 21:01
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha ennyire nem bízol meg senkiben akkor még nehezebb lesz ismerkedni és találni valakit! Írhatnál! Beszélgessünk.
2014. okt. 12. 21:20
 8/9 anonim ***** válasza:
71%

A kérdésedben meg is fogalmaztad a választ, csak nem tudsz róla.

Ebben a pár mondatban semmi mást nem csináltál mint lejárattad magad. Miért lennél magas a 170cm-rel? 165 cm pasikkal akarsz ismerkedni? Ez nem akadálya a magassarkúnak ( amit mellesleg imádnak a pasik- HA tudsz is benne menni, ha nem akkor csak nevetséges leszel).

" Nem gondolom magam szépnek" . Na ilyet SOHA nem mondunk nőként, még akkor sem ha vérzik a szívünk és így gondoljuk. Nincs szánalmasabb egy sajnálkozó nőnél!

Nem kell illegetni magad ahhoz , hogy a pasik felfigyeljenek rád. A titka: KISUGÁRZÁS!

Ha szürke, sarokban elülős kisegér vagy, akkor ne várd, hogy álmaid pasija odamenjen és szerelmet valljon, mert észre sem fog venni! Mosolyogj, legyél kedves, keresd mások társaságát, beszélgess, legyél nyitott!!!!!

Hidd el nekem ( pedig nem vagyok pszichológus), a legrondább nők is el tudják magukat adni ha elég magabiztosak! Elég sok ronda nőt látni jó pasival!

27/ N

2014. okt. 13. 07:43
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsó válaszolónak! Ő az egyetlen aki értelmes választ adott, és tudom is hogy igazad van, totál el vagyok keseredve, de amiket írtál úgy igaz, tudom hogy csak egy kis önbizalomnövelő tréning kéne nekem...
2014. okt. 13. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!