Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért az ilyen nők tetszenek a férfiaknak?
Megint az általánosítás megy.
De képzeld én nem szoktam buliba járkálni a cigi füstjét utálom és igen ha párt keresek akkor eléggé taszító ok ha valaki cigizik persze én vizipipázni szoktam de legalább annak van íze és nem szaga hanem illata van továbbá kell a fenének olyan akit mindenki megkaphat a legutolsó lány akinél próbálkoztam 900km-re lakik tőlem de még ha a szomszédom is lenne se adná meg magát egy könnyen és ott van benne az hogy őt márpedig ki kell érdemelni, a vadászat sem úgy az izgalmas ha oda jön hozzád a bambi és azt mondja hogy lőjjem le.
Mert csak használjuk őket mint a tárgyakat, nem is érdemelnek mást és ezt maguknak köszönhetik, de nekik jó is ez így.
Hosszú távra nem ilyen nőkre bukunk mi férfiak, úgyhogy nem kell aggódnia a szép de zárkózottabb visszafogottabb csajoknak, mert ők is sorra kerülnek, csak picit később, de sorra kerülnek, és őket már nem csak használjuk majd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!