Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak miért az ilyen nők tetszenek?
Figyelt kérdés
Azok a nők, akik kiraknak magukról olyan képet facebookra amin mindenüket kirakják vagy 100-an biztos lájkolnak egy ilyen képet. Úgy veszem észre az olyan nőket szeretik, akik bulizni járnak, isznak, cigiznek. Akik sokszor használnak trágár szavakat másokkal való beszélgetés közben pl. habos a f**ka. Akik arra is hajlamosak hogy a párjukat megcsalják.2014. aug. 21. 20:59
1/21 anonim válasza:
Ilyenek vagyunk... baj? húz sor számot
3/21 anonim válasza:
Ez jó kérdés! Én is kíváncsi vagyok!
4/21 A kérdező kommentje:
Nekem is ilyennek kellene lennem, hát ha akkor jobban megbecsülnének?
2014. aug. 21. 21:03
5/21 anonim válasza:
Rossz helyen keresgélsz. Nem minden férfi ilyen, meg amúgy is sokan csak megdugni akarják õket.
6/21 anonim válasza:
Ezek a nők járnak olyan helyekre, ahol lehet ismerkedni. A könyvtárban vagy a múzeumban nehezebb ismerkedni. Ők megkaphatók, aki nem mozdul ki vagy láthatóan többre tartja magát annál, aki szórakozni jár, megiszik egy piát, és ezt érzékelteti is, azok nehezebben kelnek el.
7/21 anonim válasza:
ezek a lányok hiányoznak nekem mint mókusnak az erdőtűz :D nem tudom nekem a baráti köreimben szerencsére nincs olyan akinek ilyen lány kellene...szóval szerintem te ismersz rossz embereket :) mindenki olyan életet él amilyet akar...2 embernek kell megfelelned saját magadnak és annak akivel le akarod élni az életed...még nem találtál megfelelő partnert de attól kérlek ne általánosíts, köszönöm :)
21F
8/21 anonim válasza:
Az olyan pasiknak tetszenek az ilyen "nők",akik szintén olyan hulladékok mint akiket az imént jellemeztél.Tudod a legyeket vonzza a szar!Könnyen kaphatóak,de kapcsolatra alkalmatlanok.Azért az nem igaz,hogy minden pasinak az ilyenek tetszenének.
9/21 anonim válasza:
Ha megfeszülne se kellene egy olyan nő akit leírtál :)
Tele van a világ pici gyöngyszemekkel akiket észre sem vesz senki :( Tündéri aranyos nők, lányok, akik csak arra várnak, hogy végre észrevegyék őket, és ragyoghassanak a szerelemtől :)
Ilyen lány írhat :)
23/F
10/21 A kérdező kommentje:
Mert az egyik ismerősöm azt mondta a normális nők így viselkednek, és nekem is ilyennek kellene lennem.
2014. aug. 21. 21:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!