Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a baj? Vagy túl elfogúlt vagyok?
Mikor volt a buli? Mert az is számít.. Nincs veled semmi baj, engem is zavarna egy ilyen eset. Ha az a bizonyos buli nem tegnap volt és azóta egyáltalán nem keres, nem beszéltek, akkor lehet kár rá vesztegetned az idődet. Vagy legfeljebb te keresed meg őt, bár a nők ugyebár nem futnak a pasik után, hanem fordítva :) Ha nem rég volt a buli, várj még kicsit, és ha semmi jelzés, akkor hagyd és nézz egy normálisabb srác után...
20/L
Szerintem hagyd ezt a fiút, mert lehet hogy csak szórakozik. Vagy a barátainak nem voltál szimpatikus, ezért viselkedtek bunkón.
Ha érdekled, akkor úgy is jelentkezik. És 3-4 hónap stabil járás után legyen szó a szexről. De akkor is csak úgy, hogy 100%-osan biztos vagy abban hogy illetek!
Tudom milyen :( Nem piszkálni akarlak, de biztos szerelemről van itt szó a részedről? Ha valóban így érzed, akkor várj rá, de attól még nyitott szemmel járkálj, hátha jön valaki olyan, aki meg is érdemli, hogy szeresd :)(mert a leírtak alapján ez a srác nem igazán érdemli meg..)
(az első kommentelő)
az a helyzet, hogy nyáron ismerkedtünk meg és ő akkor szakított a csajával és mondta, hogy még várjunk(miatta).
Hát ez volt ugye fél éve én vártam, ezek szerint a semmire, de ha vártam, akkor valószínüleg szeretem,, legalábbis én így érzem(sajnos!?)Az meg pláne sz@r érzés, ha csak szexre kellettem volna...:S:S
Szerintem.. mivel a leírtak alapján szerelmes vagy.. legalább is nagyon szereted..
Tedd félre a büszkeséged.. és ne is az h fuss utána..
Hanem keresd meg.. és kérdezd meg h mi az oka annak h nem beszéltek..
Próbáld meg tisztázni vele..
Lehet h sajnos igazad van.. és csak a sexre kelettél neki..
De azt tanuld meg h ne add könnyen magad.. mert könnyen kihasználnak..
Én azt is eltudom képzelni.. h a haverjainak nem voltál szimpi.. és ők tömték tele a fejét sok hülyeséggel..és ha befolyásolható típus.. akkor miattuk fura..
De szerintem próbálj beszélni vele..
Ha nem beszéltek akkor az nem megoldás és nem fogod megtudni mi ennek az oka..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!