Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet egy csaj ekkora...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet egy csaj ekkora ribanc? /lent, kicsit hosszú/. Minden csaj ilyen aki kicsit is szép?

Figyelt kérdés
Van egy nagyon szép lány a sulimban, sok fiúnak tetszik, látszatra húú de kedves mindenkivel, de amint valaki oda megy hozzá vagy fel veszi msnre már "jjajjj nem akarok járni senkivel, a második amit ír, h van e kocsid és elvinnél e engem meg a barátnőimet ide oda partyzni..", szólav hogy lehet valaki ilyen, nekem is már 1 hete húzza a fejemet, megadta a számát is, de nem hívhatom fel, mert teszteli, h meddig bírom, suliba meg se akar ismerni, köszönni luxus. Smink nélkül soha nem látta még senki, tökéletes alak, csini kis ruhák, szép mosoly, partiba mindig olyan részeg, h másnap azt se tudja kivel mit csinált...pf mellesleg 17 éves.
2010. jan. 23. 14:14
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
Fiatalság bolondság majd rájösz hogy nem az ilyen nagy széttaposott erdő a jó
2010. jan. 26. 21:42
 42/46 anonim ***** válasza:
39%

Jajj, hagyjuk már a ezt a süket dumát, nézzük már meg egy némelyik "politikust". Őket is jól rendbe tette az élet mi? A nálatok az a büntetés, hogy több millájuk van, akkor engem is büntessetek meg kérlek. Hogy jönnek ide a "politikusok"? Nagyon egyszerű, a mai világban a sztárok, politikusok, hírességek olyan emberekből kerülnek ki mint ez a csaj, sajna, és 4-10 több pénzük van (általában) mint az ide irkálókat együttvéve. Ki fog égni? Ezt honnan veszitek, lehet 35-40 évesen is többet fog magára adni, mint ti most... Ezzel egyáltalán nem azt akarom mondani, hogy ez a helyes út, mert nem az. De amit ti csináltok az is épp úgy szánalmas. "Feljárkálunk névtelen oldalakra, és nyugtatjuk magunkat, hogy úgyis beszopja egyszer"...

Neked srác meg legyen eszed, itasd le dugd meg, élvezd, és hagyd a fenébe.

2010. jan. 26. 21:46
 43/46 General ***** válasza:
49%

Ezt a típust jó megalázni egy kicsit, mert azt hiszik, hogy mindent megtehetnek. A legtöbb srác csíra ahhoz (mint ahogy te is), hogy keresztül tudjanak nézni rajta, és úgy kezelje, mintha ott se lenne. Én biztos aláznám egy kicsit, csak hogy érezze a tutit.

És sajnos ezek olyan hülyék, hogy lehet még imponálna is nekik.

Egyébként sokszor ezek a csajok megváltoznak 18-19 után, és normálisak lesznek.

23/f

2010. jan. 26. 22:10
 44/46 anonim válasza:
buta, óvodás...de nem értem, hogy ha te ilyeneket irogatsz róla h aztse tudja micsinál meg segg részeg és mellesleg csak pfff mer 17 éves...akkor miért érdekel ez a csaj? Lehet megteheti mert szép, de ha én a helyében elolvasnám azt amit csak pár sorban írtál róla tutira nem kellenél még hülyítésre se:D
2010. jan. 26. 22:14
 45/46 anonim válasza:
Vagy csak azért nincs komolyabb kapcsolata mert nem a vele egykorú kis tinédzser pöc.ökre vágyik akik körbenyalják ő meg élvezi:D szerintem ez neki egy jó kis kabaré a suliban...és azzal, hogy körülugrálod soha sem fogod megszerezni, a csajnak is csak az a fontos amiért egy kicsit kell teperni...valahogy nekem sem kell olyan sohasem aki egyből nyomul...kiábrándító és nyálas tud lenni...
2010. jan. 26. 22:18
 46/46 anonim válasza:

ébredj már fel ez is csak egy nő! Mindegyik ezt csinálja aki tudja magáról ( vagy azt hiszi ) hogy jól nézz ki!

Tanács nézz át rajta és mikor esetleg berúgatod, dugd meg és csinálj képet, figyeld meg császár leszel.... éljenek a 16 évesek....

2010. jan. 27. 01:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!