Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Na ez hosszú lesz. Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na ez hosszú lesz. Miért zavar hogy mit csinál a csaj ha már nem érdekel?

Figyelt kérdés
VOlt egy bizonyos baráti körünk (fiúk is lányok is az osztályból nem osztályból meg mindenhonnan) tök jól elvoltunk mindig suli után elógtunk néha suliból is. És az egyik lány nagyon megtetszett. És öszejöttem vele. Egy ideig minden jó volt 1-2 hónapig. (Az anyával is jóba voltam húgával is. ) Aztán egyszer csak elkezdett minden rosszra fordulni. Összevissza füllenteni kezdett hogy most nem ér rá. Meg mikor hózzápróbáltam érni vagy megcsókolni már nem engedte. (Nem 1x kinos helyzettbe hozta magát is meg engem is) Nekem azt mondta amikor rákérdeztem hogy mivan vele hogy (tudni kell hogy volt egy betegsége amiből kigyógyult. És nyál útján terjed (csók). Nekem erre indokolta hogy fél hogy megint beteg lesz. E közbe a haveroknak meg kibeszélt hogy én vagyok ilyen meg olyan. Meguntam és 2 hétre erre szakítottam vele. Erre kiderült hogy már 2 nappal a szakítás előtt összejött egy (rasszista lenne ha a származására utálnék de egy elég fekete egyénnel a aki a környék legrosszabb iskolájába jár jóformán lyan hülye hogy beszéni se tud 19 éves és 9-ikes füvező cigiző idótával. ) Túlzásnak hangzik de így van. Na mind1 összejárt ezzel és mikor mondtam hogy nem az zavar hogy nem velem hanem hogy egy ilyen idótával kell összeállnia. Az anyja is kikezdte a származása miatt. Nem térnék rá ki hogy mit csináltak. (Szerintem kitaláljátok) Az anyja erre rájött és másnap kötöszködni kezdett a sráccal. A csaj meg kiröhögte és szakított vele is. Ezután összeveszett a baráti körrel is mikor a többiek is nekimentek hogy ezt nem cisnálhatja. Összeveszett e legjobb barátnőjével akivel nemtom hányéves kora óra ismeri egymást. Na mind1 akkor most kiutálta mindenki így kb. Most meg az osztályba egy köznyelven (kockáknak nevezett csoportal haverkodik) a kocka szó jelentése egyezik azzal hogy nagyon sokat gépezik és egyfolytába azt vitatja a suliba. És nagyon irritáló amikor 6 ilyen körbeüli favicceket mesél neki és taperolja. Egyébként már tényleg nem érdekel a csaj csak rengetegszer eszembe jut és nem tudom kiverni a fejemből és amikor azokkal látom szünetbe meg órán bekattanok. Egyébként amikor velem járt sokszor rámszólt a tubák iletve a bulikon való sörözés miatt. (Ami nem volt nagy tételő csak jól éreztem magam) Ezután állt össze a fentebb említett idiótával aki azt se tudja néha hogy hólvan mert anyi füvet enyoomott már. Ha már nem akarok összejönni a csajjal akkor miért zavar hogy mit csinál? Mert ezt nem értem. Ha tehetném elfelejteném. Egyébként majdnem ugyanoda megyünk suliba úgy hogy biztos hogy találkozni fogok vele még 4-5 évig. De már komolyan elakarom felejteni és mással foglalkozni. Sry de csak ilyen terjedelemmel sikerült leírnom.
2010. jún. 10. 10:33
 1/8 A kérdező kommentje:
Ja kihagytam F/16 vok a csaj L/15 :)
2010. jún. 10. 10:34
 2/8 anonim ***** válasza:

Jó hosszú lett. :)

Lehet azért jár a fejedben sokszor, mert nincs más lány a közvetlen közeledben, akit pesztrálhatnál.:)

A következő suliban lesz lehetőséged sok új barátra szert tenni, akkor majd tutira el fogod felejteni.

Addig is próbáld meg kezelni a helyzetet, ne görcsölj rajta ennyit. :)

2010. jún. 10. 10:45
 3/8 A kérdező kommentje:

Nem akartam hosszút írni.De úgy gondoltam ezek az infók mind fontosak a minél jobban átgondolt válasz adásához.

Hát igen az hogy nem gondolok rá az már nem sikerült...

Ezért írtam fel a kérdést.És tényleg nagyon sokszor eszembe jut.Amúgy is sokat szoktam elmélkedni meg álmodozni de nem akarom hogy ő legyen ezeknek a középpontjában.

2010. jún. 10. 10:53
 4/8 anonim ***** válasza:

Mert jobban esne az egódnak, ha epekedne utánad, de nem teszi. Ez természetes dolog egyébként.

Majd elmúlik.

2010. jún. 10. 10:54
 5/8 A kérdező kommentje:
Rendben köszi:S
2010. jún. 10. 11:04
 6/8 anonim ***** válasza:
Az a legnagyobb baj, hogy szerintem a szíved mélyén azért még érzel iránta valamit. Jó hogy nem akarsz vele összejönni, mert az eszed ezt súgja, de a szíved egész mást. Valamilyen szinten még vonzódsz hozzá. Vagy ahogy az előttem író írta, azt várod hogy epekedjen utánad. A legfontosabb most az, hogy szedd össze a baráti társaságot. Itt a nyár. Járj el az összes szórakozóhelyre. Keresd a lányok társaságát. És a legfontosabb ne az exed keresd mindegyikbe. Egészen más tipus után keress. Ha a csajod szőke volt. Keress barnát. Bulizz, szórakozz! Hidd el mire elkezdődik újra a suli, nem is fog érdekelni. Vagy amit még tehetsz, változtass a megjelenéseden. Menj el fodrászhoz. Cserélj ruhatárat. Öltözködj másképp! Ilyen apró dolgok, de meglátod használni fog! Zárj le minden olyan dolgot ami vele kapcsolatos volt. És meglátod, elfelejted. :)
2010. jún. 10. 11:32
 7/8 A kérdező kommentje:

Rendben köszi a hasznos választ.

Egyébként pont az a jó hogy nem "egy féle" csajra vagyok ráálva.Hanem mindenféle tetszett már:) Most ezekkel a válaszokkal már jobban érzem magam:)

2010. jún. 10. 11:48
 8/8 A kérdező kommentje:

Egyébként a csaj 7 nappal idősebb nálam ergő 7 nappal előbb van a születésnapja.

A névnapom pedig 7 nappal előbbre esik mint az övé...

Ez nem tartozik ide de most örültem a fejemnek emiatt.Egyébként erre is most jöttem rá vmelyik nap amikor gondolkoztam.

2010. jún. 10. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!