Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egy csaj ekkora ribanc? /lent, kicsit hosszú/. Minden csaj ilyen aki kicsit is szép?
Figyelt kérdés
Van egy nagyon szép lány a sulimban, sok fiúnak tetszik, látszatra húú de kedves mindenkivel, de amint valaki oda megy hozzá vagy fel veszi msnre már "jjajjj nem akarok járni senkivel, a második amit ír, h van e kocsid és elvinnél e engem meg a barátnőimet ide oda partyzni..", szólav hogy lehet valaki ilyen, nekem is már 1 hete húzza a fejemet, megadta a számát is, de nem hívhatom fel, mert teszteli, h meddig bírom, suliba meg se akar ismerni, köszönni luxus. Smink nélkül soha nem látta még senki, tökéletes alak, csini kis ruhák, szép mosoly, partiba mindig olyan részeg, h másnap azt se tudja kivel mit csinált...pf mellesleg 17 éves.2010. jan. 23. 14:14
31/46 anonim válasza:
szerintem meg érzelmi és értelmi fogyatékos vagy. már a fogalmazásodból is süt a butaság. szánalomhegy.
32/46 anonim válasza:
Ilyen csaj kell nektek "pasik"....
33/46 anonim válasza:
szép? elmúlik.
ribancokkal meg nem érdemes kezdeni.
34/46 anonim válasza:
Tipikusan ideillik szerintem, hogy aki igazán szép az festék nélkül is szép. Szerintem hagyd a gec!be.
35/46 anonim válasza:
Hajrá Diszkóscsajok! legalább értünk küzdenek a pasik! és szenvednek is miattunk!! :-D
36/46 anonim válasza:
Sajnálom hogy kiábrándítalak a többiekkel eggyütt , de tényleg csak feltűnési viszketegsége van. Vagy rakd helyre te, vagy majd az idő meg teszi. Jah és kapard le róla a 7 ktg vakolatot és fogadjunk hogy tovább nem fogod szeretni.
37/46 JW válasza:
Ezekből lesznek 25-30 éves korukra a kiégett qrvák. :)
38/46 anonim válasza:
17éves vagyok, nem iszom, 1-2 jagert buliban, és sörözöm a barátokkal, de maximum spicces vagyok. a barátomnak 1 éve van kocsija, egyszer ültem benne, amikor koripályán kiment a bokám.nem szeretném, hogy arra gondoljon, hogy a pénze miatt szeretem.
vannak ilyen lányok, ne foglalkozz vele, csak beállsz a többi fiú közé a sorba. Keress valaki mást, aki nem a smink és a csini rucik miatt szép, hanem természetes.
39/46 anonim válasza:
hát erre annyit kell csak mondjak,az okos ember nem az ilyenek társaságát keresi.jó te fiatal vagy megértem még.majd idővel rájössz.nekem van bmw,lóvé,jóképű vagyok,ás ugy ismerkedem mindent lehazudok.csorónak álítom be magam
40/46 anonim válasza:
öhm...nehogy megsértődj...de te télleg nem vagy normális...neked ez a csaj csak d.u.gni kell semmi másra, csak lelkileg annyira éretlen vagy, h ezt te nem veszed észre...fikázod, h mennyire hülye....h NINCS LELKE... de neked mégis kell... és nagy bölcsen leírod, h dehát szép...istenem! minek kell egy embernek egy olyan társ, akinek nincs lelke? te normális vagy? ki vagy akadva, mert már nem szőke, hanem barna...és? ebből látszik, h neked csak a plázacicusok jönnek be...istenem -.- hihetetlen vagy...még egy egysejtű is több gondolkodásra képes, mint te...egyáltalán ilyen f@sszágot minek írtál be?...egyszerűen csak féltékeny vagy, ez a baj, h annyi pasi körülveszi, de te azt akarod, h csak te egyedül legyél...kiborítóak az emberek ebben a világban...bocsánat, de már kijött
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!