Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Hogy viselkedjek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Hogy viselkedjek?

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy van egy srác, aki elméletileg fűzi a fejem már olyan 3-4 hete. Nem ez a baj, hanem az, hogy volt egy rendezvény, amire Én is meg Ő is jött, de nem voltunk egy csapatban, mert Ő kisegítő volt, míg a többiek köztük Én is versenyeztünk egy címért és jött valami csaj és nem gyengén flörtölt a csajjal:S És közben, miközben fűzte a csaj fejét figyelte, hogy hogy reagálok a dologra.Meg segített Nekem a versenyen mindenben és az eredmény hirdetés után is odajött, mondta hogy Ő büszke rám, szerinte nagyon ügyesek voltunk!És ezzel be zavart mindent. Azért nem tudom hogy mit csináljak, mert, habár Neki nem mondtam de Én szeretem Őt!Nagyon szarul esik!ÉS tanácstalan vagyok:S És nem tudom mit csináljak.Szerintetek???Kérlek segítsetek!! Előre is köszönöm szépen a válaszokat!
2010. jan. 23. 13:41
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Elég nagy bajban vagy. Gondolom középsulisok vagytok. A leírtakból nekem az jön le, h a srác "alfahím":D, tudja, h mit kell csinálni ahhoz, h felkeltse a nők érdeklődését. Előbb-utóbb sexelni fogtok, de túl hosszú kapcsolatra ne számíts. 26/F
2010. jan. 23. 13:51
 2/10 A kérdező kommentje:

Akkor is ez a véleményed ha a srác nálam 4 évvel idősebb??

Azt meg hogy Ő "alfahím":D ahogy fogalmaztál abban Én nem vagyok biztos, mert annyira nem néz ki jól, de ez ízlések és pofonok kérdése.:D Akkor hagyjam ez egészet??Jobb ha nem foglalkozok vele??

Amúgy köszi hogy válaszoltál!!!:D

2010. jan. 23. 13:59
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Elég egyszerűnek tűnik a helyzet: tetszettél neki, tetszel is, de 3-4 hét után gyakorlatilag párkapcsolati irányba a leírásod alapján nem nagyon haladtatok semmit. Két oka lehet annak, hogy miért flörtölt vele:

1. Mivel nem jut veled előrébb, ezért másnál próbálkozik.

2. Mivel nem jut veled előrébb, azért próbálkozik számodra is látványosan másnál, hogy döntésre/lépésre sarkalljon, és hogy megtudja, mit érzel iránta.

Mindkét esetben rajtad a sor, hogy cselekedjél, ha akarsz tőle valami komolyabbat.

20/F

2010. jan. 23. 14:05
 4/10 A kérdező kommentje:

2.:

Tehát akkor rajtam múlik a dolog??

Csak az a baj, hogy eléggé félénk vagyok ilyen téren:S És nem tudom, hogy adjam tudtára, hogy Én szeretem Őt??!!Csak úgy, ha elmondom neki???

Amúgy neked is köszi hogy válaszoltál!!

2010. jan. 23. 14:08
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

A szerelmeddel nem kell rögtön lerohannod, de ha legközelebb elhívna valahova, érdemes lenne igent mondanod. Vagy te hívjad el mondjuk sütizni...

Lépjél mindenképpen, ha szeretnél vele egy esélyt.

2010. jan. 23. 14:22
 6/10 anonim ***** válasza:

Fokozatosan adagold neki, vagy egyszerűen lepd úgy meg, hogy szóhoz se jusson.

Bátraké a szerencse, ezt tartsd észben. Én is ilyen dolgokkal küzdöttem, gyáva voltam, féltem a visszautasítástól. Mindenről tudtam beszélgetni, minden társaságban, de a nőkkel csak hülyéskedni tudtam, ha tetszett is valaki sosem tudtam elmondani. Aztán rájöttem, hogy kicsit úgy kell kezelnem, mint minden mást: elviccelve. Ha magabiztosan állsz vele elő, hogy szinte már szórakozottnak, lököttnek tűnsz vele, akkor sokszor működik. :)

A lényeg, hogy csak lazán....

2. voltam....

2010. jan. 23. 14:36
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy megint válaszoltál!!:)
2010. jan. 23. 17:02
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Itt keresed a választ gyermekem most tényleg az számit neked hogy vad idegen emberek mit irnak és ezek alapján döntesz? Azt tedd amit a szived és az eszed diktál legyél határozott és erős mit ügyetlenkedel .
2010. jan. 26. 15:51
 9/10 anonim ***** válasza:

ügyetlenkedel?? -.-"

Én is majdnem ilyen helyzetben voltam. Télleg neked kell lépned. Nem azt mondom hogy egyből rohand le hogy mennyire szereted, hanem mondjuk ha beszélgettek és valami ehez kapcsolodó téma van akkor finoman említsd meg neki hogy szereted. Hidd el anno amikor velem ilyesmi volt elmondtam a srácnak és összejöttünk mert ő is szeretett engem. Csak nem tudta hogy én is őt ezért flörtölt a szemem láttára másokkal hátha lépek valamit.

Azóta már majdnem 1 év telt el és még mindig együtt vagyunk^^

16/L

2010. jan. 26. 17:20
 10/10 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Nagyon szépen köszönöm a válaszodat!! Jó tudni, hogy nem csak Én vagyok ebben a helyzetben:D Megfogadom a tanácsodat és mihelyt lesz valami fejlemény akkor majd megírom kommentárba!!:D

Még egyszer köszi!!!:D

2010. jan. 26. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!