Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem nagyon látom a kiutat, és már nem vagyunk olyan fiatalok, mit kéne tenni?
Figyelt kérdés
Adott egy kapcsolat,én 27 ő, 29.Más városban lakunk (ő egy kisebb településen),én egy nagyobb városban.Ő ott dolgozik,én pedig itt.Hétvégenként tudunk talizni,ha épp olyan a beosztásom,de egy másfél napot beiktatunk mindenképp.Minden nap beszélünk,több órát is sokszor skype-on,üzenetváltás,ha együtt vagyunk,nagyon jól elvagyunk,nevetünk,minden ttud rólam,kedves és aranyos,szeretjük egymást.Csak épp a közös jövő képet nem látom.Próbált volna itt munkát találni,hogy össze költözzünk és ne csak hétvégén talizzunk,de nem sok a munkalehetőség.Én is nehezen találtam anno ezt a munkámat,íg engem is ideköt a munka,plusz ahol ő lakik,még kevesebb a munkalehetőség.Most egy 3. helyen gondolkoztunk,hogy el kéne menni és ott kiprbálni milyen együtt élni,mert így csak az idő telik.Sose lehet tudni mikor jön valami lehetőség,az igaz,de másfél éve ez van.Úgy érzem,azért ennyi idősen már legalább az együtt lakást meg kéne próbálni,de eddig nem volt rá lehetőség.Ezt nem szabad sokáig húzni szerintetek sem? Nem mondom,hogy a szakítás a megoldás,de lehet még mindig jobb mint évekig így el lenni ,és közben meg se tudni,milyen együtt élni...2014. okt. 10. 16:24
11/13 anonim válasza:
Szerintem is lépjetek, mert így tényleg csak az idő megy. Ha szeretitek egymást, akkor nem szabad szakítani, mert nagyon nehéz olyan társat találni, akit szeretünk, tisztelünk. Nem tudom, milyen munkát kerestek, mert azt is nagyon nehéz találni, de ha van egy kis félretett pénzetek, vagy a szülők tudnak segíteni, akkor bele kell vágni és elköltözni onnan.
Én ezt már 20 évesen megléptem.
12/13 A kérdező kommentje:
sajnos nincs félretett pénzünk,én talán tudnék kérni,de már cikinek találom ennyi idősen a szüleimtől kérni.Ő rosszabb anyagi helyzetbe van,mint én és kérni se tud a szüleitől.
2015. febr. 2. 23:11
13/13 A kérdező kommentje:
gondolkozott külföldön is,de nem megy ki,itthon neki kényelmesebb.Mondjuk megértem,de sose fog itthon annyit keresni,hogy kényelemesen éljen.
2015. febr. 2. 23:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!