Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi volt a legdurvább amit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legdurvább amit neked mondták szakításnál és amit te mondtál?

Figyelt kérdés
2014. okt. 9. 14:43
 1/6 anonim ***** válasza:
70%

hát, nekem az volt a durva, mikor az exem felutazott hozzám Pestre (ő 200 km-re lakik), és én előre megmondtam neki h szakítani fogok, de élőben szerette volna hallani!

és akkor átjött, ugye leültünk egymás mellé, én karba tettem a kezemet, és csendben ültünk egymás mellett... ő odahajolt hozzám, elkezdett puszilgatni h ne szakítsak vele, szeret bla bla bla, na és ezzel a puszilgatással úgy felizgatott, hogy elkezdtünk pettingelni. miután megvolt az orgazmusom, újra rideg lettem vele és elküldtem a ***-ba h húzzon innen :D szerintem ez elég szemétség volt részemről...

2014. okt. 9. 14:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Ez nem fog menni. Nem volt durva részemről, de neki igen, ugyanis szeretett.
2014. okt. 9. 14:51
 3/6 anonim ***** válasza:
30%
1.gyökér :D
2014. okt. 9. 14:54
 4/6 anonim ***** válasza:
0%

Azt mondtam neki kicsi a farka! És a legjobb barátjának nagyobb van :-P

De hazudtam neki mert nem feküdtem le a barátjával és a exem 18 centis mérete sem kicsi hanem pont átlagos. Bunkó volt! Megerdemelte hogy megbantsam!

2014. okt. 9. 14:58
 5/6 anonim ***** válasza:
NEM FÉR TÖBB A LIFTBE.
2014. okt. 9. 15:04
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Elsőn megijedtem, hogy az exem írta :D De hál' Istennek nem, mint az a folytatásból kiderült.

Nálunk is ez volt, csak ott én voltam az aki élőben akarta hallani, ezért elutaztam. De én nem kezdtem el könyörögni, csak normálisan megakartam beszélni, mivel csak egy levelet kaptam tőle, hogy legyen vége. Viszont a barátom közben meggondolta magát és közölte, hogy mégse akar szakítani csak hülye volt. Ezután együtt voltunk még 3 hónapot, minden rendben volt, olyan volt, mint aki fülig szerelmes, még azt az ötletet is felvetette, hogy költözzek oda, vagy legalább a közelbe. Egyik este elköszöntünk még szerelemesen, majd másnap már nem hívott, eltűnt, majd mikor beszéltünk kérdeztem, hogy ez mi volt és mennyire is gondolja komolyan ezt a dolgot velem, mert ha csak szórakozik, nem adnám fel az életem azért, hogy vidékre költözzek... Mire közölte, hogy nem tudja és azt se, minek jött velem össze. Úgyhogy végül én dobtam őt, de azért ez a legdurvább eddig talán, mert nem tudom, hogy lehet az, hogy minden rendben 3 hónapig, majd másnapra egyszer csak full rideg és elutasító és bunkó lesz valaki. Legalább ha összevesztünk volna vagy egyebek. De semmi olyan nem történt.

2014. okt. 9. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!