Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az lehetséges hogy valaki 15-16 évesen megtalálja az igazit?
Figyelt kérdés
:)2010. jan. 23. 09:27
1/20 anonim válasza:
nem valószínű az élet nem mese ez valóság....vannak szerencsések de az ritka.. :(
2/20 anonim válasza:
Persze. Rögtön házasodjatok is.
3/20 anonim válasza:
21 vagyok 5 éve élek tartós kapcsolatban ugyanazon lányal és még mindíg szeretjük egymást :)
Remélem h. lehetséges.
4/20 anonim válasza:
én 19 vagyok és több mint 5 éve vagyok együtt egy fiúval. nagyon szeretem. szerintem lehetséges !
5/20 anonim válasza:
Lehetséges, de ritkaság. Nagy a valószínűsége inkább az első nagy szerelemnek.
Ez azért van, mert újdonság, ismerkedés a másik nemmel.
Ilyenkor még minden rózsaszín ködben van. Ilyen korú fiatal még sokat változik, értékrendje is.
De, minden lehetséges.
7/20 anonim válasza:
szerintem minden lehetséges,csak hinni kell benne!!!!!!!!!!
8/20 anonim válasza:
szerintem lehetséges, egyik ismerősöm 15 éves korától együtt van a párjával, van egy gyerekük, és most 32 éves
9/20 anonim válasza:
én 16 voltam, mikor megismerkedtem a barátommal.Azota minden jo, jövőt tervezgetjük, de még ugy is alakulnak a dolgok.Soha nem tudhatjuk mi vár ránk holnap, azután...sajna.. De remélem mi is örökre együtt maradunk :)
18/L
10/20 anonim válasza:
Akik ilyenben hisznek azok csak félnek az elszakadástól és görcsösen ragaszkodnak ahhoz akibe először beleszeretnek és mindent megtesznek azért hogy ne veszítsék el a másikat még akkor is ha nem illenek össze csak azért mert azt hiszik hogy nem találnak helyette jobbat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!