Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Feleségek, mit szólnátok ehhez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségek, mit szólnátok ehhez?

Figyelt kérdés
Mit szólnátok, ha a férjetek végig szeretné nézni, ahogy mással szeretkeztek? A férfit te választhatnád, így nagyon vonzó lenne számodra.

2014. okt. 9. 08:07
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
0%
Kipróbálnám (ha tényleg ezt szeretné), őt semmi esetre sem vonnám be a szexbe, azaz soha nem érhetne hozzám. Másnap beadnám a válópert.
2014. okt. 14. 08:00
 22/26 anonim ***** válasza:
57%
"Másnap beadnám a válópert." - helyesebben, miután felépülnél, mert szrrrá vert titeket a"férj"
2014. okt. 14. 08:13
 23/26 anonim ***** válasza:
0%
Ugyan mi baja lehetne a kedves férjemnek? Megadtam a kívánságát, ilyen helyzetben láthatott, aztán meg hoztam egy döntést, ami a leghelyesebb egy ilyen szituációban. Na meg egy kis perverziót is átélhettem, ha már szart sem ért a házasságunk. Persze ez mind elmélet.
2014. okt. 14. 08:40
 24/26 anonim ***** válasza:
79%
Én néha belemennék, ha tényleg erre vágyna. És nem ítélném el, hiszen mindenkinek van/lehet valami perverziója; megpróbálnám boldoggá tenni a férjemet, kielégíteni a vágyait.
2014. okt. 27. 07:51
 25/26 anonim ***** válasza:
29%

"hiszen mindenkinek van/lehet valami perverziója"

Hát nem, nincs mindenkinek, mert ha "mindenkinek" lenne, az természetes lenne, nem perverzió nevű betegség. És van, akinek van, de nem vagyok hajlandó azt normálisnak venni, ami beteges. Orvosra tartozik, nem valamiféle álhumánus "elfogadásra"- a segítség a betegségekkel szemben nem az "elfogadás, megértés" hanem a gyógyítás.

2014. okt. 27. 08:49
 26/26 I am God ***** válasza:
51%

Ha a feleségem azt mondaná, hogy ez öt vonzza, sokkal nagyobb marhaság lenne egóból és büszkeségböl ellenezni, ahelyett, hogy arra gondolna az ember, hogy a másik fél esetleg meg szeretné ezt élni. Mennyivel jobb az, hogy ezt te ellenzed+megtiltod, és úgy dug titokban a pasival, hogy te nem tudsz róla?! Semennyivel... Fel kell pár szabályt állítani ez tény és való.

Akik azzal jöttek az elöbb, hogy ez beteges, és forduljon a kérdezö orvoshoz, véleményem szerint soha nem éltek meg olyan fokú bizalmat egy kapcsolatban, ami ehhez nélkülözhetetlen.

Férfiként nem kérném meg a feleségem, csak azért mert én erre gerjedek, de ha nöként az ember erre vágyik, akkor a férfinek ez egy bevállalható dolog véleményem szerint.

25 F

2015. jan. 15. 03:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!