Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Ez h alakulhat?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Ez h alakulhat? Szakítani akar velem?

Figyelt kérdés
tehát a barátommal 9 hónapja vagyunk együtt nagyon szeretem és ő is engem.. most éppen vizsgaidőszakja van.. és ritkán találkozunk nagyon..:( sokat beszélgetünk telefonon mert elintézte h ingyen beszélgessünk de nem ez a lényeg, mostanában sokat veszekszünk.. mindenféle butaságon felhúzom magam.. és tegnap azt mondta h el kell gondolkodnia a kapcsolatunkon meg hogy kétségekkel küzd meg elege volt a vizsgaidőszakból velem szeretne lenni.. mondtam neki h nem akarom elveszteni mondta h ő se.. megkérdeztem h lehet e javítani a kapcsolatunkon erre ő : "remélem" nagyon rosszul esik ez nekem.. mondtam neki h szeretem erre ő küld 1 szívecskét(msn) és megkérdeztem h miért nem mondja h szeret erre ő azért mert fáj kérdeztem h már nem szeret erre ő de igen. Meg h személyesen akarja megbeszélni ezt és nem msn en oké ezt értem, d enem tudom h szakítani akar-e... mit tegyek? h viselkedjek most vele? annyira magam alatt vagyok egész nap sírtam....előre is bocsi ha értelmetlenül fogalmaztam csak magam alatt vagyok 17/L köszönöm a válaszokat...
2010. jan. 23. 09:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Szerintem nem akar veled szakítani,csak az vizsgaidőszak "betett"neki:)

Nyugi,ne légy szomorú!

Azt írtad h szeret,ha így van akk meg pláne megnyugodhatsz!

2010. jan. 23. 09:22
 2/14 A kérdező kommentje:
köszi a választ .. de az egésznek annyira vége hangulata volt.. és megijeszt nagyon az egyik exemmel ugyanez volt a szitu és szakított velem..és tudom h hibás vagyok sok mindenben.. és nagyon félek :'( :( szeretem és nem akarom elveszteni
2010. jan. 23. 09:26
 3/14 A kérdező kommentje:
jól jönne még pár válasz.. köszi
2010. jan. 23. 09:36
 4/14 anonim ***** válasza:

Igen. Én is átéltem már ilyet. Ha valaki középiskolás, még nem annyira érti meg, hogy mit jelent a vizsgaidőszak.

Most kell legjobban szeretned, és hidd el, hogy meghálálja. Csak próbáld meg átélni, hogy milyen lehet, hogy egész nap tanulnod kell... Az egyetemi/főiskolai élet (ha van hajtás, és kell tanulni) nagyon leterhelő tud lenni... Szorgalmi időszakban is.

És tök irigyellek, hogy ilyen szerencsés vagy.

2010. jan. 23. 09:41
 5/14 A kérdező kommentje:
én most nem érzem magam szerencsésnek.... tudom és én megértem h vizsgaidőszak van kibírom.. csak h ilyeneket mond... nem tudom h akkor most mit akar.... én tisztában vagyok az érzéseimmel... nagyon megbántott h ilyet mond de én attól még szeretem...
2010. jan. 23. 09:47
 6/14 anonim ***** válasza:
Ja, meg a másik, hogy ne sokat lelkizzél vele ilyenkor, hanem éreztesd vele, hogy mellette állsz.
2010. jan. 23. 09:49
 7/14 A kérdező kommentje:
de én éreztetem vele... komolyan amúgy tudnál valami véleményt mondani szerinted mi lesz most? szakítás? mit akarhat? mit tegyek h elkerüljem a szakítást? valaki segítsen :(
2010. jan. 23. 09:54
 8/14 anonim ***** válasza:

Mi lesz? Előre ez megmondhatatlan. Az viszont biztos, hogy ha találkoztok, akkor fáradt lesz, és akkor bizony sokkal rövidebb az embereknél a gyújtózsinór, ezért sokszor olyat is mondunk, amit nem gondolunk komolyan, és nagyon rövid időn belül azt kívánnánk, bárcsak ne mondtuk volna ki. Ezt kicsit körülményesen fogalmaztam meg, de remélem azért nagyjából átlátod (éppen én is vizsgára készülök, és csak a kávé tart életben...3 óra alvás még nekem is kevés....:S).

Abban igaza van az előttem szólónak, hogy ne próbálj túl mélyreható, kardinális kérdést megbeszélni vele, csak mond hogy sajnálod az egészet. Üldögéljetek az ágyon valami minimális háttérfénynél, cirógasd, foglalkozz vele, csak vele. A csönd ilyenkor aranyat ér, vagy valami zene, amit mindketten szerettek. Nyugalomra, törődésre vágyik, hogy ki tudjon kapcsolni.

A barátod pedig szerencsés flótás, ha ilyen barátnője van, mint te, és ezt Ő is be fogja látni.

Sok szerencsét!

2010. jan. 23. 13:47
 9/14 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a választ jól esett nem tudom h a barátom szerencsésnek érzi e magát.. remélem.. igazából ő mondta h ha hazajött akkor megbeszéljük a problémát.. és nem tudom h mit mondhatnék majd neki... kicsit jobban érzem magam mert búcsúzáskor mondta h szeret.. jól esett végre ezt hallani.. bár csöppet se vagyok nyugodt.. nem tudom h mi vár még rám.. és utálom a bizonytalanságot... sok sikert a vizsgádhoz :) remélem sikerül majd kipihenned magad... és köszönöm a jó 5letet valószínűleg majd kap 1 jó hátmasszást.. annyi kérdésem van most hozzá annyi minden kavarog itt bent.. és kicsit félek a választól.. de szerintem egy 9 hónapos kapcsolatot nem lehet csak úgy feladni ez első nagyobb problémánál.. remélem h ő is így látja...
2010. jan. 23. 14:12
 10/14 A kérdező kommentje:
Azt tudom h én minden tőlem telhetőt megteszek...ill megfogok tenni. csak nagyon szomorú vagyok :(
2010. jan. 23. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!