Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Ez h alakulhat? Szakítani akar velem?
Szerintem nem akar veled szakítani,csak az vizsgaidőszak "betett"neki:)
Nyugi,ne légy szomorú!
Azt írtad h szeret,ha így van akk meg pláne megnyugodhatsz!
Igen. Én is átéltem már ilyet. Ha valaki középiskolás, még nem annyira érti meg, hogy mit jelent a vizsgaidőszak.
Most kell legjobban szeretned, és hidd el, hogy meghálálja. Csak próbáld meg átélni, hogy milyen lehet, hogy egész nap tanulnod kell... Az egyetemi/főiskolai élet (ha van hajtás, és kell tanulni) nagyon leterhelő tud lenni... Szorgalmi időszakban is.
És tök irigyellek, hogy ilyen szerencsés vagy.
Mi lesz? Előre ez megmondhatatlan. Az viszont biztos, hogy ha találkoztok, akkor fáradt lesz, és akkor bizony sokkal rövidebb az embereknél a gyújtózsinór, ezért sokszor olyat is mondunk, amit nem gondolunk komolyan, és nagyon rövid időn belül azt kívánnánk, bárcsak ne mondtuk volna ki. Ezt kicsit körülményesen fogalmaztam meg, de remélem azért nagyjából átlátod (éppen én is vizsgára készülök, és csak a kávé tart életben...3 óra alvás még nekem is kevés....:S).
Abban igaza van az előttem szólónak, hogy ne próbálj túl mélyreható, kardinális kérdést megbeszélni vele, csak mond hogy sajnálod az egészet. Üldögéljetek az ágyon valami minimális háttérfénynél, cirógasd, foglalkozz vele, csak vele. A csönd ilyenkor aranyat ér, vagy valami zene, amit mindketten szerettek. Nyugalomra, törődésre vágyik, hogy ki tudjon kapcsolni.
A barátod pedig szerencsés flótás, ha ilyen barátnője van, mint te, és ezt Ő is be fogja látni.
Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!