Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy alázzam meg a volt barátomat?

Figyelt kérdés
A legjobb barátnőmmel összejött, kidobott miatta másfél év után. Nagyon szeretem és mindent megtettem volna érte, ő pedig csúnyán elbánt velem. Meg akarom alázni. Valami ötlet?
2014. okt. 8. 16:24
1 2 3
 21/25 Költőnő? ***** válasza:
Logisztikus vagyok te szerencsétlen. Közelébe sem megyek diszkónak. Csak veled ellentétben IGYEKSZEM SOHA nem általánosítani. A tapasztalt ember tudja h nem csak végletek léteznek. Az ostoba nem látja csak. Gratulálok, csatlakoztál az általánosító hülyék egyre gyarapodó sokaságához.
2014. okt. 8. 22:31
 22/25 anonim ***** válasza:

"Közelébe sem megyek diszkónak."

Akkor meg mégis miből gondolod, hogy neked van igazad? Igazad van abban, hogy nem szerencsés mindig általánosítani, mert szinte mindenhol vannak kivételek. Kivéve a diszkóba járós emberekből. Azokból nincs. Eleve nem lehet kivétel az, aki elmegy egy diszkóba. Ha kivétel lenne, akkor nem menne el. Hidd el amit mondok, NINCS olyan ember, akivel normális kapcsolatot lehetne létesíteni. 2 évnél tovább egyik emberrel sem lehet úgy élni, hogy ne szakítsanak, ha az egyik fél az általam már vagy 50x felsorolt 3-4 intézmény közül valamelyikbe is néha-néha eljár. Ezt leginkább a kérdezőnek üzenem, hogy válogassa meg a barátait.

2014. okt. 8. 22:37
 23/25 anonim ***** válasza:
"Ti biztos valami diszkóban dolgozhattok" Látom, te személyeskedés nélkül nem tudsz vitatkozni egy témáról! Én meg mérnök vagyok és nem diszkóban dolgozom…igazából valódi diszkóban soha életemben nem jártam, csak ilyen tinidiszkó félében gyerekként, egyetemistaként pedig néha az egyetemi szórakozóhelyen. Koncerten viszont annál inkább. Amúgy te tényleg valami négy fal közé zárkózott kretén lehetsz :D Vigyázz, nehogy egyszer eltévedj egy ingyenes fesztiválra, emberek közé, mert ott undorító KONCERTEK vannak! Gondolom számodra még a szó is rémes!
2014. okt. 9. 02:23
 24/25 Költőnő? ***** válasza:

Rendszeresen járok koncertekre, mégis hosszú kapcsolataim vannak. Egy koncerten nem szoktam részeg lenni és a közönség azon részét igyekszem is elkerülni. S nem én vagyok az egyetlen. Nem tudom, ha emberek nem, akkor biztos ufók vagyunk. Azt meg légyszi ne mondd már meg, h ha akár nekem, akár vmelyik másik "csürhének" véget ér egy kapcsolata, az miért van, mert rohadtul nem látsz bele.

Több sebből vérzik az elméleted, ez már bebizonyosodott, számomra innentől hiteltelen fecsegés csupán.

Nem a hely a lényeges, hanem az emberismeret.

Az sincs kőbe vésve, h ha egy könytárban ismerkedem meg egy sráccal, h az két évnél tovább fog tartani.

Mert az azon a két emberen múlik mindössze. Érted? Az EMBEREN.

2014. okt. 9. 10:05
 25/25 anonim válasza:

Eléggé el lett vonatkoztatva itt a végéra a téma. Először is válaszolnék a kérdező kérdésére. Sajnálom, hogy ez történt kedves kérdező! Néha viszont fel kell valahogy dolgozni, hogy akit szeretsz nem biztos hogy viszont szeret :(. Tényleg nem volt ez szép, de a barátnődtől sem. Viszont gondolj arra, lehet most boldogok, az a srác nem szeretett téged igazán, de neked is lehet esélyed megtalálni azt akivel igazán boldog lehetsz. másfél év az már sok idő, de jobb hogy kiderült mintha a hátad mögött szórakoztatná a barátnődet.. Én azt tanácsolom, ne akarj rosszat senkinek. Ez a fajta viselkedés nem vezet semmi jóra, még akkor sem ha megbántott az illető. te ennyivel okosabb, hogy nem szúrod hátba hanem próbálsz továbblépni. Hidd el neked is jobb lesz, ha nem azon töröd a fejed, hogy hogyan tehetsz neki rosszat, hanem legyenek új barátnőid, járkálj el és próbáld elfelejteni a fiút.

Off: Nem érztem én sem ezt az egészet. Miért kell tényleg általánosítani.Meg azt sem hogy mi a baj abban hogy a fiatalok eljárnak szórakozni (persze azért kultúrált módon). Valamilyen szinten igazat adok az 50% os válaszolónak, fiatal vagyok és tényleg szörnyű néha ami a diszkókban, szórakozóhelyeken megy, maradjunk annyiban hogy sok a paraszt meg részeg, meg ilyesmik. Néha betévednek attól még normális emberek, bár mi a társaságommal jobban szeretjük a házibulikat, vagy beülni valahova esetleg eljárni iylen "borzalmas" "ijesztő" koncertekre. De ezt nem értem, hogy aki néha elmegy koncertre vagy kocsmába az miért is feltétlenül egy vadállat? Honnan jön ez, hogy biztos nem képes másra csak megcsalásra meg átverésre és nem lesz családja?? ez érthetetlen számomra.Amíg fiatal az ember szerintem természetes, hogy szeretne egy kicsit szórakozni, épp azért, hogy ne később akarja ezt bepótolni, mikor méár családja van. Jó persze koncerten vagy kocsmában is vannak részegek, meg balhés emberek, de attól még nem minden társaság ilyen, lehet normálisan is eljárni koncertezni..Szerintem ha valaki koncertre megy már csak azért sem issza le magát, mert amúgy is jó a hangulat és szeretne emlékezni rá. Én is így voltam Rockmaratonon. Volt hogy megittam valamit, de érdekes módon nem hánytam össze magam, nem fetrengtem a földön, nem feküdtem össze senkivel, nem estem neki senkinek. Csupán végighallgattunk néhány koncertet a legjobb barátnőmmel, nem is azért mentünk oda, hogy ott fogjuk megtalálni életünk párját.

2014. okt. 9. 12:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!