Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tehetném féltékennyé a barátomat?
Komoly válasz: nem biztos, hogy attól fog jobban szeretni, ha azt hiteted el vele, hogy kevésbé szereted. (Mert gyakorlatilag erről szól a "féltékennyé tevés".)
Ez pár töketlennél esetleg működik, de egy komoly kapcsoaltot őszinteségre, és nem átverésre kell alapozni.
Én például volt már, hogy emiatt szakítottam. Utána persze jött a "ne haragudj édes, csak így akartam elérni, hogy közelebb kerüljünk egymáshoz" maszlag.
Hát nem.
Ha azt akarod, hogy jobban szeressen, akkor azon munkálkodj, hogy magadért szeressen jobban, és inkább a kapcsolatotok elmélyítésén agyalj!
Túlkombinálod a dolgokat, ráadásul egy "megérzés" miatt majdnem képes voltál h*lyeséget csinálni.
Az érzelmek idővel átalakulnak. Teljesen természetes, hogy egy idővel a kezdeti intenzív lángolás átalakul valami teljesen másba. (Ez nem azt jelenti, hoigy elmúlna a szerelem!)
Ha mégis úgy érzed, hogy valami már nem az igazi, akkor próbáld meg valamivel feldobni a kapcsolatotokat! Közös programokra gondolok például. Hogy ne csak a "napi rutinból" álljon a kapcsolatotok.
Ez egy hosszabb kapcsolatban ez teljesen természetes. Mondjuk ha neked ez így nem jó és fontos lenne, akkor taktikázás helyett inkább üljetek le őszintén beszélgetni. Lehet rajta közösen dolgozni, mert a láng megtartása különösen fontos egy hosszabb kapcsolatban.
De azt ne várd h olyan lesz mindig minden mint az elején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!