Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám egy kicsit féltékennyé tenni a barátomat?
Figyelt kérdés
Nagyon rosszul érzem magam a barátom gimis én,még nem.És az osztályában van egy csaj aki feltehetően szerelmes belé.A barátom folyamatosan fogózkodik vele olyan képeket tölt fel meg ilyenek és borzasztó féltékeny vagyok.én is féltékennyé szeretném őt tenni.legalább csak egy kicsit(Semmi ilyen nagyon durvát nem szeretnék)2014. febr. 12. 20:53
1/2 anonim válasza:
Egy (normális) párkapcsolat nem így működik - bár ezt neked hiába mondom, 13-14 évesen úgysem fogod nekem elhinni. Ha zavar valami, szépen elmondod a barátodnak. A kommunikáció minden kapcsolat alapja, ha ez nem működik, lehúzhatod az egészet a wc-n. Megmondod neki, hogy zavar, amit ezzel a lánnyal csinál. Nem az a megoldás, hogy jaj akkor bosszúból én is féltékennyé teszem, ez még az óvodában sem működik... Ki kell nyitni az éretlen kis szádat.
2/2 anonim válasza:
ne mutasd ki hogy szereted tegyel ugy mint ha nemis erdekelne es ne mutasd ki hogy feltekeny vagy eszreveszi o magat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!