Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy alázzam meg a volt barátomat?
"oda azok a szennyek járnak, akiknek már a 25. barátjuk/barátnőjük van, és az életet el sem tudják képzelni normális családot alapítva, bulizás, alkoholizálás, megcsalás, és haverok nélkül" Hát te tényleg beteg vagy.
Egy csomó koncerten voltam úgy, hogy még soha az életben nem volt pasim, és nem azért mentem oda sem, hogy ott szerezzek egyet! Egyszer sem voltam ittas állapotban, kicsit sem. A pasik jó része ugyanígy van ezzel, csak annyi a különbség, hogy ők söröznek. Amúgy komolyzenei koncert is van a világon! Vagy flamenco. Ilyenekre is biztos "szennyek" járnak. :D
"A legtöbb NEM komolyzenei koncerten az ott lévők 99%-a KEGYETLENÜL be van rúgva" :D Na bocs, de eddig olvastam.
Amúgy arról halottál már, hogy sok koncert van különböző városi fesztiválokon az utcán, délutántól estig, ahol sokan családostul hallgatnak zenét, ingyen? És ezek közül egyik sem komolyzenei! Olyankor biztos az egész család "kegyetlenül berúg" együtt. :D A sok ezer emberből egy-két középiskolás suttyó szokott ocsmányul berúgni, de hát mindenhol akad selejt.
Itt egyedül ti vagytok bunkók, mert azt hiszitek hogy a világ abból áll, hogy kedves kisgyerekes szülők mosolyogva végigsétálnak egy napfényes belvárosi utcán, miközben néhány meleg fiatal srác valami nyálas zenét játszik gitáron. Ti vagy hazudtok, vagy nem éltek a valóságban. Már az egyetemek is ocsmány ganéj állapotban vannak a sok hülyétől, akik nem bírnak ki 2 napot kocsmázás nélkül. Azt ne mond, hogy az asok ember csak úgy elmegy majd a koncertre, végighallgatja, és aztán mosolyogva hazamegy. A koncertek 90%-ában véletlenül sem kegyetlenül részegek, egyáltalán nem... ezt meséld az öreganyádnak, az talán beveszi. Ti biztos valami diszkóban dolgozhattok, hogy ennyire nem akarjátok belátni az igazságot. Kellenek a látogatók mi? Nyugi, ez az oldal nem elég nagy ahhoz, hogy az emberek felfogják amit mondok, úgyhogy megnyugodhattok. De még mindig az az igazság, hogy diszkóbajárós, koncertezős, bulizós hülyegyerekekkel nem szabad kezdeni, kortól függetlenül.
A kérdezőnek:
"Valami ötlet?"
Igen. Azonnal tegyél le róla, nem szegett meg semmilyen törvényt ami kimondaná, hogy nem szakíthat veled. Viszont mások lejáratása már bűncselekmény, és nagyon gonosz dolog (plusz nem értem, hogy miért nem a barátnődre haragszol, egyszerűen nem tudom felfogni, hogy ezek után még hogy tudsz szóba állni vele). És még mindig azt mondom, hogyha normális pasit akarsz, akkor kerüld el azokat a helyeket, amikről már 15 kommentet végig vitatkoztunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!