Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mitől lehet ez? Mi van velem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lehet ez? Mi van velem?

Figyelt kérdés

Arról lenne szó, hogy van egy barátom,akivel elég friss a kapcsolatunk ,3 hete tart.Eddig arra vártam h végre legyen valakim.Valakim,aki szeret elfogad, és jól megvagyunk. Nos, ezt megkaptam..De ennek ellenére valami nem jó..De nem tudom mi..És nem tudok rájönni h mi az a valami.Jól érzem magam vele, de ha nem vagyok vele nem hiányzik.Az a legnagyobb baj, hogy én sem tudom az okát h mi nem jó..Vonzz a külseje-belseje .. csak valami mégis.. Talán nincs erőm egy kapcsolathoz? Nincs hozzá energiám,életkedvem?Félek,hogy nem tudnám neki ugyanazt nyújtani amit ő most nyújt nekem.Szeretet terén...

Nem is vagyunk túl sokat együtt, szóval az nem lehet a baj hogy abba "fáradtam" bele hogy állandóan meg kell felelnem.

Tudom hogy ezt nekem kellene tudnom hogy mi a baj, de véleményeket várok!

2010. jan. 22. 23:38
 1/6 anonim ***** válasza:
hát ebből nem sok minden sül ki. Eléggé reménytelen.
2010. jan. 22. 23:41
 2/6 anonim ***** válasza:
nem vagy szerelmes. idővel lehet h az leszel... az is lehet h soha nem szeretsz belé. ha nem érzed jól magad, nem kell vele maradnom, ha viszont úgy érzed érdemes együtt maradnotok, mert bele tudnál szeretni, akkor viszont dolgoznod/dolgoznotok kell a dolgon. de ezt magadnak kell tisztáznod!
2010. jan. 22. 23:48
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a "megerősítést" .

Én is erre gondoltam, hogy valószínű, hogy nem vagyok szerelmes belé. De úgy érzem, hogy tudnám szeretni, szóval igyekezni fogok! Köszönöm a választ!

2010. jan. 22. 23:50
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia Nálam is ugyanez a helyzet csak kicsit fordítva...Vonz belsőleg és Külsőleg is a lány, de én nem tudom úgy szeretni pont mint nálad... Mi is csak 1 hónapja vagyunk 1 üt durván. Én arra a döntésre jutottam h várok hátha megszeretem hisz eddig elvileg minden " tökéletes" csak valahogy én nem tudok belé szeretni... Szerintem várj te is érzed jól vele magad mikor 1 üt vagytok ezzel nem vesztesz sokat és majd idővel elválik Sok sikert 19/f
2010. jan. 22. 23:52
 5/6 anonim ***** válasza:

én értem miről beszélsz de vigyázz hogy ne játssz az érzéseivel,érzelmeivel! :(

főleg ha szeret és odavan érted ne okozz neki csalódást.

színházat pedig nem lehet sokáig játszani :(((

ne akard hogy csalódjon benned ha valami nem jó akkor azonnal mondd meg neki vagy kérj időt,bár ebből ki fog derülni hogy ő jobban szeretné a kapcsolatot mint te!

szerintem ha valami nem lángol az nem is fog...mert sokszor még a nagy láng is kialszik egyszer....

szar dolog....tudom....:((((((((

2010. jan. 23. 00:47
 6/6 anonim ***** válasza:

Pontosan ugyanez volt velem is!

Én 15 voltam, a barátom 17, akivel akkor összejöttem. Izgalmas volt meg minden, jó nagyon dobbant a szívem amikor megcsókolt elször, de...ennyi. Nem hiányzott ha nem volt velem. Jól éreztük magunkat, röhögtünk sokat, kirándultunk, nem veszekedtünk sokat, satöbbi. Ez két éve nyáron volt, júniusban jöttünk össze. Hideg voltam, de jól éreztem vele magam, gondoltam ha ez így működik, miért ne.

Március körül, amikor kevesebbet tudtunk találkozni, eleinte szkeptikus voltam, hogy jó, oké, ez van. És azidőtájt elkezdett bennem lobogni valami. És csak égett, égett. És...szerelmes lettem, visítani tudtam volna, hogyha nem tudtam, hol van, mit csinál. Nyakába ugrottam, ha megérkeztem hozzájuk, rámjött a sírhatnék, ha úgy alakult, hogy egy nap nem tudtunk találkozni, még órán is sokszor írtam neki smst. Ezt ő is észrevette, és hasonlóan kezdett viszonozni mindent.

Azóta köszönjük, nagyon jól boldogulunk, máig együtt vagyunk, és egyhamar nem lesz még vége. Nagyon szeretjük egymást (mostmár én is, tiszta szívből)!

Sok sikert!

2010. jan. 23. 00:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!