Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak a barátnőmmel vagy ne?
Figyelt kérdés
1 éve vagyok együtt a barátnőmmel és eddig semmi gondunk sem volt. Viszont most karácsonykor le sem jött hozzánk(elmondása szerint sütött-főzött az anyukájával) még egy órára sem. Amikor pedig én akartam menni azt mondta ne menjek mert későn szóltam. És ami még lényeges gond kettőnk között hogy az albérleténél lakik egy srác és barátnőm mondta is hogy jól néz ki. Minden reggel látják egymást és egymásra mosolyognak. Eléggé féltékeny lettem. De később a pasi leszólította, hogy nagyon tetszik neki és minden reggel azért kell fel hogy láthassa és elhívta sétálni. Barátnőm azt mondta annyira meglepte hogy igent mondott neki. Még a séta előtt írta nekem hogy mi van és hogy sajnálja és megmondja a pasinak hogy amúgy van barátja. Elment megmondta neki hogy vagyok és sétáltak egyet. Azóta msneznek meg van amikor együtt mennek suliba. Nem értem miért mondott igent a sétára...Elfelejtett volna pár percre? Mit tegyek? Nagyon féltékeny vagyok és elég sokat veszekedünk. Nem tudom folytassam-e vele...2010. jan. 22. 23:28
11/15 anonim válasza:
Mond meg a csajnak hogy ne húzza az agyadat, válasszon ki kell neki, ha eleged van a találgatásból.
12/15 anonim válasza:
Addig szerintem rendben is lenne, hogy elmegy sétálni vele, és legfeljebb elmondja neki az alatt, hogy veled van és nem kellene találkozniuk, stb.
De hogy utána még együtt is menjenek suliba, meg msn-ezzenek, az sztem elég egyértelmű jel arra, hogy nem veszi komolyan az érzéseidet.
13/15 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom. Kértem is hogyha velem msn-ezik legalább akkor ne beszélgessen a pasival...de jó kis veszekedés lett belőle.
2010. jan. 23. 00:44
14/15 anonim válasza:
nem msnezni kéne hanem ba..ni p.csfej
15/15 A kérdező kommentje:
Neked meg egy két illemórát venned...
2010. jan. 23. 18:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!