Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak a barátnőmmel vagy ne?
az még nem olyan biztos hogy azért mondott igent hogy téged nem szeret.
igaz nehézhelyzet, de bízz benne :) a féltékenység tönkreteheti a kapcsolatot.. bár azt a másik srácot kikéne iktatni a képből.. mert nem lesz jó vége. beszélgess erről a barátnőddel, beszéljétek meg, mertmásképp nem megy.
Mert kíváncsi volt hogy mitakart a srác. {szerintem}
Bár végülis, én kapcsolatban vagyok, távkapcsolatban, az iskolám 97%-a fiúkból áll szóval szinte csak haverjaim vannak. De csak egyszer sétált nem? Legelőször mikor elhívta a srác.. Nyugiii szerintem szeret a barátnőd. :) De ezt jobb azért ha megbeszélitek.
Jah és ezt kihagytam: Szerintem csak összehaverkodtak, és csak barátok. :) Csak lehetnek fiúbarátai is nem? Bár ha ugy látod, szólj a gyereknek h szálljon le a barátnődről.
előző voltam
Mármint mit? Mikor szerelmet vallott neki az a srác, nem mondta hogy te vagy neki?
/előzővoltam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!