Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítsak a barátnőmmel vagy ne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsak a barátnőmmel vagy ne?

Figyelt kérdés
1 éve vagyok együtt a barátnőmmel és eddig semmi gondunk sem volt. Viszont most karácsonykor le sem jött hozzánk(elmondása szerint sütött-főzött az anyukájával) még egy órára sem. Amikor pedig én akartam menni azt mondta ne menjek mert későn szóltam. És ami még lényeges gond kettőnk között hogy az albérleténél lakik egy srác és barátnőm mondta is hogy jól néz ki. Minden reggel látják egymást és egymásra mosolyognak. Eléggé féltékeny lettem. De később a pasi leszólította, hogy nagyon tetszik neki és minden reggel azért kell fel hogy láthassa és elhívta sétálni. Barátnőm azt mondta annyira meglepte hogy igent mondott neki. Még a séta előtt írta nekem hogy mi van és hogy sajnálja és megmondja a pasinak hogy amúgy van barátja. Elment megmondta neki hogy vagyok és sétáltak egyet. Azóta msneznek meg van amikor együtt mennek suliba. Nem értem miért mondott igent a sétára...Elfelejtett volna pár percre? Mit tegyek? Nagyon féltékeny vagyok és elég sokat veszekedünk. Nem tudom folytassam-e vele...
2010. jan. 22. 23:28
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Ajjjajjaj. Beszelgess el vele tutira gaz van, es 89 % hogy az a pasi a forrasa.
2010. jan. 22. 23:32
 2/15 anonim ***** válasza:
ezt te látod....ha nem tudsz bízmi dobd ki találsz másikat....Főleg ha emiatt még veszekedtek is....uhhhh nem irigyellek...
2010. jan. 22. 23:37
 3/15 anonim válasza:
Mond meg neki hogy vagy a srác vagy te választ és kész itt már mást nem lehet tenni vagy azis lehet hogy rád unt próbáljatok ki új dolgokat. :)
2010. jan. 22. 23:40
 4/15 anonim ***** válasza:

az még nem olyan biztos hogy azért mondott igent hogy téged nem szeret.

igaz nehézhelyzet, de bízz benne :) a féltékenység tönkreteheti a kapcsolatot.. bár azt a másik srácot kikéne iktatni a képből.. mert nem lesz jó vége. beszélgess erről a barátnőddel, beszéljétek meg, mertmásképp nem megy.

2010. jan. 22. 23:50
 5/15 A kérdező kommentje:
De akkor miért mondott igent? Vagy ti is szoktatok másokkal sétálni ha szerelmet vall nektek és kapcsolatban vagytok?
2010. jan. 22. 23:54
 6/15 anonim ***** válasza:

Mert kíváncsi volt hogy mitakart a srác. {szerintem}

Bár végülis, én kapcsolatban vagyok, távkapcsolatban, az iskolám 97%-a fiúkból áll szóval szinte csak haverjaim vannak. De csak egyszer sétált nem? Legelőször mikor elhívta a srác.. Nyugiii szerintem szeret a barátnőd. :) De ezt jobb azért ha megbeszélitek.

2010. jan. 23. 00:00
 7/15 anonim ***** válasza:

Jah és ezt kihagytam: Szerintem csak összehaverkodtak, és csak barátok. :) Csak lehetnek fiúbarátai is nem? Bár ha ugy látod, szólj a gyereknek h szálljon le a barátnődről.

előző voltam

2010. jan. 23. 00:02
 8/15 A kérdező kommentje:
Igen csak egyszer volt ilyen. És nem is baj...csak nem tudom miért utólag mondta a srácnak. Miért nem lehetett egyből?
2010. jan. 23. 00:02
 9/15 anonim ***** válasza:

Mármint mit? Mikor szerelmet vallott neki az a srác, nem mondta hogy te vagy neki?

/előzővoltam :D

2010. jan. 23. 00:07
 10/15 A kérdező kommentje:
Igen. Csak igent mondott a találkára...
2010. jan. 23. 00:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!