Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhidegült barátnő? Hogy lehetne megoldani a problémát?
Figyelt kérdés
Úgy vettem észre hogy kevesebbet találkozunk, kevesebbet ír nekem, nem nagyon hív fel, és ritkán keresi a társaságom. Olyan érzésem van, ha én írok neki, akkor csak teher vagyok a számára.
Bár nem tudom, csak érzem.
Ez mitől lehet? Másik pasi? Mivel javíthatnám meg ezt a kapcsolatot?
2014. okt. 8. 11:47
1/4 anonim válasza:
Te semmivel.
Egy kapcsolathoz 2 ember kell. Az régen rossz, ha csak az egyik fél akar tenni a kapcsolatért. Úgy sejtem ennek annyi.
2/4 Jázi :) válasza:
Ha csak érzed miért nem kérdezel rá,hogy jól érzed e? Meg,hogy akkor mi hiányzik neki? Mert ez lehetne a megoldás, hisz csak ő tudhatja,hogy mi nem az igazni a kapcsolatotokban a számára!
4/4 A kérdező kommentje:
Kérdeztem tőle, annyi a válasza hogy "Semmi baj, álmos vagyok, fáradt vagyok, minden rendben"
2014. okt. 8. 14:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!