Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most vajon hazudozik vagy tényleg meggondolta magát?

Figyelt kérdés

Egy éjszaka egy pasinál aludtam, nem feküdtem le vele. Én jól éreztem magam, gondoltam ebből több is lehet. Irt is, beszélgettünk én elhívtam találkozni. Ő úgy gondolta, hogy átmegyek hozzá és szexelünk én meg felvilágosítottam, hogy nem pálya nekem a szexbarátság. Azt mondta, hogy rendben. Beszélgettünk még sokat, azt mondta nagyon rendes lánynak tűnök.

Másnap meg elhívott egy igazi találkozóra, amit majd valamikor a héten ejtünk meg.

Nem vagyok naiv elképzelhetőnek tartom, hogy most megpróbálja a hazudozós verziót, hogy lefeküdjek vele ...Vagy esélyes, hogy tényleg megakar ismerni a beszélgetésünk végett?

2014. okt. 7. 20:07
 1/5 A kérdező kommentje:
Ja annyit még hozzátennék, hogy miután mondtam, hogy nem szexelni akarok (vagyis nem csak) akkor utána úgy volt, hogy akkor ennyi, de másnap este egy buliban összefutottunk és emiatt megint rámírt, hogy mi a helyzet, majd el is hivott.
2014. okt. 7. 20:08
 2/5 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem csak hazudik. Tesz még egy "kört"
2014. okt. 7. 20:11
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Bizalomból 5-ös. Dugjon meg, majd hagyjon ott a ***sába.
2014. okt. 7. 20:12
 4/5 A kérdező kommentje:
Ti mekkora se.gfejek vagytok :)
2014. okt. 7. 20:26
 5/5 A kérdező kommentje:
Tartom magam olyan személyiségnek,hogy attól meggondolja magát egy férfi, vagy ha csak hazudik, akkor vagyok annyira értelmes, hogy felismerjem a randin. Tehát nem is értem miért írtam ide, ahol 80%-a a válaszadóknak nyavalygós lúzer, akinek nem volt még sosem párkapcsolata vagy pedig átcseszték a fejét. Kösz a semmit
2014. okt. 7. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!