Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 19 éves vagyok és nem volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

19 éves vagyok és nem volt még barátom, mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Egy átlagos lány vagyok, szoktam járni bulizni, vannak barátnőim. Vannak fiú barátaim is, jól kijövünk, bírnak engem, de ők csak barátaim (amúgy is párkapcsolatban vannak). Fura, mert sokan kérdezik hogy-hogy nincsen barátom, hiszem egyéniségnek tartanak, vidám, közvetlen lánynak. Pedig eddig nem is voltam olyan helyzetben, hogy lehetett volna barátom. Senki nem akart eddig tőlem semmit. Pedig a külsőm tényleg átlagos, és a belsőségeimet is kedvelik.

Min kellene változtatnom? Mert már nagyon kellemetlen, hogy én lennék szerencsétlen, vagy tényleg nem találkoztam még olyan sráccal, aki tetszik nekem és még nem foglalt?

2014. okt. 7. 19:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs baj, én is ugyanígy vagyok, egyszerűen csak még nem sodort össze az élet egy megfelelő emberrel, de nem maradtál ki semmiből, csak pár veszekedésből és szívfájdalomból :)
2014. okt. 7. 20:07
 12/12 EffyStonem96 ***** válasza:

Én is ugyanígy vagyok, de még csak 18 vagyok. Majd eljön a mi időnk is. :)

Bár rajtam is meg van mindenki döbbenve, hogy miért nincs, és milrt nem volt még soha barátom.

De nem szabad kétségbeesni :D

2014. okt. 7. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!