Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves vagyok, de még sosem volt barátom. Ez nagyon ciki?
18 éves vagyok, és felesleges lenne tagadni, elég sok önbizalom-problémával küszködök. Régen nagyon sokat piszkáltak a külsőm miatt, ducibb is voltam és nagyon magas, ami miatt a srácok mindig találtak támadási felületet.
Azóta persze csinosodtam, ledobtam magamról a súlyfelesleg 3/4-ét, mégis úgy érzem, hogy semmi esélyem, mert nem tudok ismerkedni, és mivel alapjában véve visszahúzódó jellem vagyok, nem merek nyitni mások felé, a korosztályom más tagjai felé, mert félek, hogy csak azzal találom szembe magam, hogy megint azt mondják, csúnya vagyok, és semmi esélyem, stb.
Így viszont attól tartok, hogy végül egyedül maradok, sosem lesz barátom. Mit tudnék kezdeni magammal?
3-as, azon vagyok, hogy ledobjam magamról azt a kicsit is, ami még maradt, hogy még jobbnak érezzem... és egyetértek veled a többiben. :)
4-es, eléggé, igen. Főleg hogy a környezetemben majdnem mindenkinek van kapcsolata.
Nem "ciki"ség dolga.
Inkább fura, sok negatív dologra lehet belőle következtetni...
De attól még lehet még sok .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!