Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Szeretem őt.
Sziasztok volt egy párom kb 2 hónapja szakítottunk,de azóta átjött sokszor beszélünk és még szeret meg hiányzom neki. Azóta 3x le is feküdtünk,mert nem tudtunk ellenállni egymásnak.féltékeny még rám....
De nem akarja újrakezdeni,mert h úgyis veszekedés lenne belőle...de megváltoztam és esélyt sem ad...de nem tudom elfelejteni nagyon szeretem és rá van szükségem. És nem is csajozós típus.Csaj nincs a dologban egyszerűen túl elfoglalt.
de nem értem hisz annyira látszik,h szeret és tényleg és mondja is. és nem azért jön pl h lefeküdjünk,mert ő bűntudatot érez ,mert nincs velem.... viszont én is meg ő is szeretjük egymást és ha átjön akkor mindig nevetünk és viccelődünk és nagyon jól kijövünk,de sírok és meg is vigasztal és magához szorít. olyan mint egy romantikus film vagy egy álom...
És mindig mások miatt veszekedtünk,mert feszült volt körülöttünk minden,de amikor csak ketten volunk akkor nagyon jó volt minden.
Én szántalan esélyt adtam neki,de ő egyet nem adna...mert elhatározta és makacs,hogy ő most az eszére fog hallgatni és nem a szivére és inkább nem foglalkozik ezzel a dologgal...Beszélget velem meg átjön mindig. De nem tudom megbeszélni vele ezt...hogy mennyire jó lenne újra,mert nem akar erről beszélni inkább elfojtja és mondta hogy hiányzom neki és sok minden,de próbál másra gondolni (játszik,lefoglalja magát). De jól van ez így? Hogyha két ember együtt van és jól érzi magát akkor érdemes külön lenni?:(
Mondjuk nem vagyok benne a kapcsolatban, így nyilván nem tudhatom, de nekem innen teljesen úgy néz ki, hogy téged kislány, hülyére vesznek.
A szerelmes ember hajlamosabb elhinni mindent, ami arra vonatkozik, hogy a másik is szereti, nagyon megerőltetnie se kell magát a hazug félnek. Ezt használja ki az exed. Abból kellene kiindulnod, hogy valóban igaz, amit mondasz: ha igazán szeret, akkor veled akar lenni, és semmiféle veszekedés nem állhat közétek. És ha igaz lenne minden, amit mond neked, akkor nem szakítottatok volna.
Most gyakorlatilag kábít téged, az érzéseid kihasználja, hogy -mivel, mint mondtad, nem egy csajozós típus-, legyen kivel szexelnie. Nem akar kapcsolatot, de szexet igen, és mivel ezt a legkönnyebben így tudja elérni, ezért vigasztal, hiteget, hülyeségeket hord össze (eszére hallgat, nem a szívére... hogyne. ha igazán szeretne, igaz lenne minden, amit mond, ez szóba se kerülne. mi ennyire rossz abban, ha veled van? veszekedés? mások miatt? ez aztán a kizáró ok...).
Azt kérdezed, mit tegyél. Szerintem szembesítsd, kérdezd meg, mégis, minek jár vissza hozzád, miért viselkedik így, ha visszakapni nem akar?! Kérd meg, ha igazán szakítani akar, viselkedjen is úgy, mert ez a se veled, se nélküled szórakozás csak hátráltat mindkettőtöket a továbblépésben, és vagy viselkedjen rendesen, és jöjjetek össze (addig no szex), vagy szakítsatok végleg, és könnyítsétek meg az elválást mindkettőtök számára (végleg kihúzva a szex a teendők listájáról).
Nehéz lenne, valóban. Akaraterő az kell hozzá. De ezt szerintem te is tudod, hogy nem jó neked, ha ez a helyzet továbbra is fennáll. Valamit tenni kell, mert ha csak így egy helyben toporogtok, sok jó lehetőséget szalasztatok el mindketten, a teljes és a boldog élethez.
Szerintem ezt tedd. De mondom, nem látok bele a kapcsolatba, csak a leírtak alapján van ilyen érzésem. A férfiak általában nem olyan bonyolultak, mint mi. Ha szexelni akar, szex lesz, ha veled akar lenni, nincs ez a bullsh*t, hogy az eszére hallgat, és jobb, ha nem... Ha veled akar lenni, veled van. Nem olyan komplikált a képlet.
Gondold végig szerintem. Még akkor is, ha nincs igazam a szándékait illetően, a helyzet semmiképpen sem tartható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!