Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek miért jön be Berki Krisztián?
Magas, egyesek szerint szépek a szemei, mély, férfias a hangja, izmos a teste, magabiztos, határozott, céltudatos, sikeres, nincsenek anyagi gondjai és nem egy tutyi-mutyi alak, vezéregyéniség.
Jah és több nőtől hallottam már, h kb 20-22 centi a farka és elég vastag is.
Szerinted?
Ennyi erővel azt is mondhatnám a pasiknak miért jön be Kelemen Anna.
Tanuld már meg kérdező, hogy nem minden ember egyforma. Van akinek bejön van akinek nem! Én személy szerint inkább smárolnék le egy gorillát, mint Berkit.
Az meg, hogy te csak a média által sugárzott torz világot látod valósnak, és az általa közvetített értéket teszed a magadévá a te szegénységi bizonyítványod. Más szóval buta vagy mint a tök.
Egyenesen rosszul vagyok attól az embertől.Nem is értem hogy tetszhet ez az izé bárkinek is.
Ha ő lenne az utolsó férfi a bolygón inkább kinyírnám és egy maki majommal jönnék össze
18/L
Oookádék! Bugris.. És szerintem még cigány is.
Egy férfi legyen intelligens de szerény, udvarias és tisztelettudó az emberekkel, bármilyen módban is él.
35/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!