Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A nőknek miért jön be Berki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek miért jön be Berki Krisztián?

Figyelt kérdés
2014. okt. 5. 13:03
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
mert szexi :D ha épp nem versenyre készül mert akkor túl izmos :/
2014. okt. 5. 13:46
 12/21 anonim ***** válasza:
0%

Magas, egyesek szerint szépek a szemei, mély, férfias a hangja, izmos a teste, magabiztos, határozott, céltudatos, sikeres, nincsenek anyagi gondjai és nem egy tutyi-mutyi alak, vezéregyéniség.

Jah és több nőtől hallottam már, h kb 20-22 centi a farka és elég vastag is.

Szerinted?

2014. okt. 5. 13:47
 13/21 anonim ***** válasza:
A nők szeretik a határozott,dumagép pasikat.... talán csak ennyi tapasztalatbol mondom.... én 13-14 évesen eléggé tutyimutyi voltam nem is voltam olyan közkedvelt... most meg ?? :D nem nagyképüségből de eszik a szavaimat :) :) csak meg kell találni egy olyan témát egy növel amire kapva kap... :) de a berki az egy köcsög :) nyilván a kinézete miatt vannak érte oda a nök xddd csak a pénze,szövege,celebsége miatt
2014. okt. 5. 13:48
 14/21 anonim ***** válasza:

Ennyi erővel azt is mondhatnám a pasiknak miért jön be Kelemen Anna.

Tanuld már meg kérdező, hogy nem minden ember egyforma. Van akinek bejön van akinek nem! Én személy szerint inkább smárolnék le egy gorillát, mint Berkit.

Az meg, hogy te csak a média által sugárzott torz világot látod valósnak, és az általa közvetített értéket teszed a magadévá a te szegénységi bizonyítványod. Más szóval buta vagy mint a tök.

2014. okt. 5. 14:14
 15/21 anonim ***** válasza:
14: Nem lenne sok különbség egy gorilla és Berki között, csak a gorilla nem kopaszodik.
2014. okt. 5. 14:19
 16/21 anonim ***** válasza:
Hát nekem rohadtul nem jön be :D
2014. okt. 5. 14:24
 17/21 anonim ***** válasza:
A kérdés nagyjából annyi, hogy miért vannak különböző ízlések, mint a tiéd?
2014. okt. 5. 14:29
 18/21 anonim ***** válasza:
15- A gorilla még így is kevésbé taszít...
2014. okt. 5. 14:30
 19/21 anonim ***** válasza:

Egyenesen rosszul vagyok attól az embertől.Nem is értem hogy tetszhet ez az izé bárkinek is.

Ha ő lenne az utolsó férfi a bolygón inkább kinyírnám és egy maki majommal jönnék össze

18/L

2014. okt. 5. 14:33
 20/21 anonim válasza:

Oookádék! Bugris.. És szerintem még cigány is.

Egy férfi legyen intelligens de szerény, udvarias és tisztelettudó az emberekkel, bármilyen módban is él.

35/L

2014. dec. 9. 02:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!