Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek miért olyan nagyon fontos a házasság?
nem minden nőnek
azt hiszem biztonságban érzik magukat tőle
Talán mert jó móka az esküvő, és jó dolog férjet tudni maga mellett feleségként.
Amúgy én is lány vagyok, 23 éves, és a hátam közepére se kívánom az egész cécót, utálnám az egész esküvői felhajtást, és házasság nélkül is elvagyok azzal, akit szeretek. Max élettársi kapcsolatot írnék alá, házasságit nem nagyon, pedig 5 éve van barátom, és remélem, ő lesz nekem mindig a hímecském.
L23
Én speciel házasságpárti vagyok és igen én jobban érezném magam, ha az illető férfi, aki mellettem van, az a férjem lenne. Nálam a család fogalma, az a házassággal kezdődik. Gondoljatok bele a gyereket megkérdezik, hogy a szüleid házasok? Mi lesz a válasza: "Nem, a szüleim csak együtt élnek....!" Amíg a többiek szülei már régen házasok.
Másrészt biztonságot ad az a tudat, hogy ott van egy másik ember, akiről én is gondoskodhatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!