Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem a páromnak én vagyok az utolsó, teljesen megváltozott. Mit tegyek?
Szia, az exem ugyan így viselkedett, mielőtt szakítottunk. (Sosem volt otthon, későn ért haza, mindig volt mindenre kifogása..) Jó formán lesz@rt és nem törődött azzal, amit mondtam neki. Meguntam, és szakítottam vele. És az ő szavaival élve, neki ez így jó, átgondolta - csak egy puci volt, hogy ennyi idő után inkább megutáltatta magát velem, és nézte, hogy szenvedek. Sajnállak, de ha belegondolsz, akkor miért vagy vele?..rájössz, ha nem változtat, ti is erre a sorsra juttok. Mert ha te mentenéd, de ő nem, akkor te miért is erőlködnél, ha ő nem.....
23L
Köszönöm a válaszokat!Jó tudni hogy nem vagyok egyedül evvel a problémával.
Nagyon szeretem Őt és fogalmam nincs mit kezdenék nélküle, de vajon sosem fog megváltozni? Unom hogy én csinálok otthon mindent, hogy arra nem képes hogy kivigye a szennyesét hogy elmosogasson maga után.Viszont szokta mondani hogy szeret és amikor beszél a jövöről én is szereplek benne. Teljesen tanácstalan vagyok.
1. válaszoló te azóta boldog vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!