Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A páromnak nem vagyok elég jó, úgy érzem. Adjam ki az útját?
Mostanában magam alatt vagyok.
Újra munkát keresek, mivel megszűnt ahol dolgoztam. Közben tanulok. Mármint csak a záróvizsga hiányzik, decemberben lesz.
Azt mondta a barátom, h nem igaz, h azt sem csinálom. Ha nem járok be, nem lesz meg. Hozzátette, h legalább erre legyek képes, hisz nem egy orvosi.
Annyira rosszul esett. Eleve levelező vagyok, és a záróvizsga nem egy óra, h bejárjak, amúgy meg készülök rá.
Annyira nyilvánvaló, h lenéz. Állandóan az orvosokkal, meg a jogászokkal jön. Folyton hibáztat mindenért.

Igen sajnos amikor dolgoztam az sem volt jó, de most, h munkanélküli vagyok sokat bánt azzal, h csak meresztem a fenekem. Pedig nem igazán jellemző rám.
Nem szapulni szeretnem, egyszerűen nem értem.

Hu de ismerős... Az én barátom is detto ugyan ezt csinálta, rohadt idegesítő, hogy egy olyan ember szól bele az egyetemi dolgaidba, aki még csak a közelében sem járt. Záróvizsga miatt egyébként sem értem, hogy miért kéne bejárnod, főleg, ha levelezős vagy.
De nyugi, szerintem csak aggódik és ő is szeretné, hogy meglegyen a diplomád, azért "apáskodik" feletted. Beszéld meg vele, hogy te sem szólsz bele, hogy mikor mit és hogyan szereljen, az az ő dolga, ez meg a tiéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!