Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Aki egyszer rosszul választ,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki egyszer rosszul választ, az mindig rosszul fog?

Figyelt kérdés

2 komoly kapcsolatom volt idáig, az elsővel sok évig barátok voltunk, mikor összejöttünk, 7 évet voltunk együtt, de kiderült, hogy megcsalt és átvert végig, nem szerettem szerelemmel sose, csak szerettem és (és azt hittem) ismertem.

A második barátom volt az első igazi szerelmem, mindent megadtam volna érte, azt hittem, hogy örökre együtt leszünk, de majdnem 2 év után elhagyott, azt mondta, 10ből 9 pasinak "álomnő" lennék, de neki kevés vagyok.

Próbálom kiheverni, mert viszonylag friss, 2 hónapja vagyunk külön.

Próbáltam ismerkedni, volt egy srác, akivel majd 10 éve kerülgettük egymást, hát mondom megpróbálhatjuk, erre 3 hét után kitalálja, hogy neki nincs ideje barátőre, de a mutatottak alapján előtte többet akart.

Szóval a kérdésem lényegében annyi, ha eddig bizonyos típusokat vonzottam be, ez lehet, a jövőben is így lesz?

2014. okt. 4. 23:25
 1/10 anonim ***** válasza:
Ahogy elnezlek, a leirasod alapjan, ha a szomedlany lennek, mert en is megdoggentelek volna tuti. De meg a masik utcabol is.
2014. okt. 4. 23:27
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem törvényszerű. De ha nem voltál szerelmes, minek voltál hét évig kapcsolatban valakivel?
2014. okt. 4. 23:27
 3/10 A kérdező kommentje:
Mert amúgy jól megvoltunk, és azt hittem, az, hogy szeretem, elég
2014. okt. 4. 23:29
 4/10 A kérdező kommentje:
Első, elég értelmetlen, amit írtál...
2014. okt. 4. 23:30
 5/10 anonim ***** válasza:
tanulj belőle, legközelebb talán összejön
2014. okt. 4. 23:34
 6/10 A kérdező kommentje:
Tanulok, persze, de mi van, ha tudat alatt mindig ugyanaz a típus vonz?
2014. okt. 4. 23:37
 7/10 anonim ***** válasza:
válassz az eszeddel. ha mindig ugyanaz a típus vonzana akkor ugyanolyan idiótákba szeretnél bele. de az elsőbe nem is voltál szerelmes. a harmadikba sem. itt nem erről van szó.
2014. okt. 4. 23:40
 8/10 A kérdező kommentje:
Az elsőbe nem, de a 3. iránt voltak érzelmeim azért... hát igen, de az észre nehezebb hallgatni...
2014. okt. 4. 23:53
 9/10 anonim ***** válasza:
nem hiszem hogy azok igazi érzelmek voltak. inkább csak akartál valakit magad mellé. ha érzelmeid lettel volna iránta nem vársz 10 évet
2014. okt. 4. 23:56
 10/10 A kérdező kommentje:
Hát nem én vártam, igazából ő hitegetett 3x is, hogy szeretne velem lenni, pár hétig mindig elvoltunk, aztán betolta a nincs időm barátnőre sztorit
2014. okt. 5. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!