Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párod telefonon hívna és egyszer nem ugy vennéd fel hogy Szia drágám v hasonlóan és ha azt mondaná hogy elég rosszul esik akkor mit mondanátok neki?
Figyelt kérdés
Minden percbe különböző jelzőkkel szólítjuk egymást és most nem ugy vettem fel a telót mert utaztam, erre ő kiakadt nekem meg elég szarul esett.2009. jan. 22. 08:12
1/4 anonim válasza:
Én is másképp szoktam beleszólni, ha mondjuk mellettem a távolsági buszon ül valaki.. és olyankor nem is szeretek telefonozni. De ő ezt tudja, egyértelmű neki, hogy most nem vagyok olyan helyzetben, hogy gügyögjek neki. Szerintem mondd el neki, hogy pusztán azért nem szóltál bele édesen, mert nem voltál abban a helyzetben.
2/4 anonim válasza:
Normalis,hogy megijed vagy rosszra gondol,mert megvan szokva,hogy mindig jelzoket hasznaltok es mivel nagyon szeret egybol ha valami megvaltozik,fel hogy vajon minek az oka ez.Ennek koszonhetien akadott ki szerintem.Legjobb ha leulsz s elmondod neki hogy nagyon szereted,de semmit nem jelent az hogy most az egyszer nem ugy vetted fel a telefont mint eddig:)En ezt tennem.
3/4 anonim válasza:
azz tmondanam neki, hogy nojon mar fel. Ez termeszetes, hogy nem mindig vagyunk olyan helyzetben, hogy cukorfalatozzuk egymast, munka, utazas, sok egyeb miatt. A maganeletet nem kell a munkahelyre pl. is elhurcolni.
4/4 anonim válasza:
Hogy lehet ilyen hülyeségeken fennakadni? :/
szerintem ez iszonyat gyerekes viselkedés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!