Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan hódítsam vissza a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hódítsam vissza a gyermekem anyukáját?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kérlek segítsetek, érdekel a véleményetek!

94-ben ismertem meg a feleségem, ő 16-én 20 voltam, mindketten különösebb előélet nélkül.

2005-ig minden szépen működött a kapcsolatunkban, leszámítva, hogy a párom a neveltetése miatt szexuálisan enyhén szólva visszafogott volt, de ezt a dolgot, kezdeményezéssel, fantáziával, humorral, egyéb trükkökkel, jól tudtam kezelni jól működött.

2001-ben, addig 5-év albérlet, anyukám segítségével hitelre beköltözhettünk első "saját" ( anyu nevén futott a hitel ) lakásunkba. Szépen ment minden a maga útján...

Jött a 2005-s év , nagyon mozgalmas volt érzelmileg, elhatároztuk ( előtte megbeszélve a lakáshitel, és egyéb anyagi dolgok... ), hogy megpróbálkozunk a gyermekvállalással, ami márciusban sikerrel is járt.

Sajnos a támaszunk mankónk ( más segítségére mindenben sajnos nem nagyon számíthattunk ) édesanyám 2005 szeptemberében tragikus hirtelenséggel agyvérzésben elhunyt.

Nagyon nehéz időszak volt mindenkinek, de a manócska úton van..., ekkor már a nemi életünk, trauma, terhesség előrehaladta, nem volt a régi, de a fentieket nézve, ekkor nem erről szólt az élet.

Aztán 2005. dec.24-én ( karácsony napján ) megszületett manócska, gyönyörű egészséges, ő is, az anyuci, is, ekkor a még mindig frissnek mondható tragédia miatt, mindenki nagyon boldog, de mégsem...

Telt múlt az idő, a manó pici, ráadásul, elég sírós problémás, anyut kifacsaró, a lényeg, hogy a nemi életünk, valahogy úgy maradt (havi1 másfélhavi 1 alkalom ), én valahogy a régi kezdeményező késégem elvesztettem ( sok sikertelen próbálkozás ) ez így ment éveken keresztül.

A történet fontos része, hogy én elég stresszes sok időt igénylő munkát végzek, autózás, ajánlatok kiszállítás, egy kis saját vállalkozás egy cégen belül.De muszáj megélni valamiből ( sajnos nehezen megy ) ő pedig eladó egy ABC-ben Hajnalban megy, és hétvégén is ( 1hónapban 4-ből 1 hétvégét van itthon ), a manót én viszem bölcsibe, majd oviba, ő hozza haza stb.., mint másoknál.

Nagyon kevés időt vagyunk, együtt, ő általában nagyon fáradt ( a gyerekkel elalszik stb...).

Az ő részéről, amiről tudtam, hogy bántja, hogy nem vagyok eleget velük, nem megyek velük sehova, van némi igaza, de ezt most ne taglaljuk.

Én többször is említettem neki a nemi aktivitás hiányát mint problémát, de nem változott semmi...

Mígnem 2009 nyarának végén furcsa addig fel nem vélhető dolgokat kezdett művelni, mindíg akkor ment a konyhába cigizni, ténykedni, amikor én nem, állandóan cipelte mindenhová a telefonját,( addig az 5. hívást vette fel, mert nem tudta hova rakta...) szóval valami gyanús lett.

Rákérdeztem konkrét dolgokra kis csapdákat állítva ( hallottam a telefon csipogását megnéztem ki az, nem olvastam, el rákérdeztem ...) , és sajnos nem mondott igazat két- három hét alatt többször sem ( előtte is már apró jelentéktelen hazugságokkal lebukott, nem foglalkoztam vele...) .

Borult a bili, megbeszéltük , mit akar mit választ, mit szeretne ígéretek, amik csak részben, vagy sehogy sem teljesültek, az ígéretek után további 297db küldött SMS 2hét alatt, nagyon nehéz volt.

Most ott tartunk, hogy talán eljutottunk ( hinni akarok benne ) arra a pontra, hogy végre ŐSZINTÉN bevallotta magának( nem engem magát is becsapta a válaszaival ), hogy igen komolyra sikeredett a dolog ( konkrét fizikai kapcsolatuk nem volt, még kézfogás sem ) a részéről is, hogy bizsergett, hiányoztak az SMS-ek, nyúlt a telefon után, ha bejött a boltba kirázta, a hideg stb...

Újabb kérdés mit szeretne, hogyan tovább.

Nem akarja, lezárta velünk tovább, itt tartunk, most.

Én próbálom újból meghódítani, a régi vicces simogatós puszilgatós, bókolós, mosogatós sétálós stb... hozzáállással, a nemi életünk is javuló tendenciát mutat, DE és itt segítsetek...

Az én libidómmal eddig sem volt gond, de megoldottam filmek, internet stb.., én továbbra is mindennap akarom, szeretem, kívánom, és el is idult az ő részéről is valami, de nem akarom túlfeszíteni a húrt.

Sajnos továbbra is én kell kezdeményezzek, rettegek a visszautasítástól, látom rajta, hogy még mindig sokat elmereng vajon min...

Kényesen figyelek minden együttlétre, hogy őneki mindent megadjak, de az Ő kezdeményező késégét, hogyan varázsoljam elő?

Ha tudok segítsetek, minden véleményt tanácsot szívesen veszek, hátha már más is volt hasonló helyzetben, és rendbe sikerült hozni a dolgot...

KÖSZÖNÖM!

2010. jan. 22. 15:26
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ha már élvezi is a szexet, az nem kis lépés. Azt mondod türelmes leszel, de nem igazán érzem hogy az vagy. Te tudod, te életed, de nem kellene most ezzel mindent elrontani. Nem rövid idő alatt romlottak el a dolgok, helyreállni sem így fognak. Egyébként nagyon határozottnak és makacsnak érezlek, ami nekem oly mindegy, de tényleg ne magad rontsd el újra a dolgokat ezzel.
2010. jan. 28. 07:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!