Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Belezúgtam az exem legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikaa kérdése:

Belezúgtam az exem legjobb barátjába! Hogyan jöhetnék vele össze?

Figyelt kérdés
Ilyen helyzetben még nem voltam. Az exem pár hónapja dobott engem. Már régóta tetszik a legjobb haverja, de eddig nem úgy néztem rá, hogy akármit is kezdenék vele, csak úgy jól elvoltunk, beszélgettünk sokat a bulikon (egy baráti társaságba járunk).De mióta kijózanodtam az exemmel való szakításból,csak erre a srácra tudok gondolni és hogy milyen édes volt velem egy csomószor, meg az én pártomat fogta amikor az exem bunkó volt velem. Meg mondta, hogy mennyire megszeretett engem. Amikor találkoztunk nekem az jött le, hogy tetszem neki, de msnen sosem ír... Mit tehetnék, hogy legyen valami? Nagyon szeretnék vele összejönni:)
2010. jan. 22. 10:50
1 2 3
 21/22 heyheyhey válasza:
velem is ugyanez van most.. és rohadtul nemtudom mit csináljaak .:SS
2011. ápr. 4. 19:43
 22/22 Iamyoursecretgirl válasza:
Most én is így vagyok csak az a baj hogy én szakítottam...Én ha mégegyszer látnám a srácot és 100% lennél hogy érez vmit lesmàrolnám....az élet túl rövid...
2014. dec. 7. 22:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!