Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szakitsak a baratommal?
Kb 2 honapja vagyunk egyutt, de ugy erzem h nekem nem megy. a baratom tokre szerelmes belem, az elejen en is az voltam, de most mar csak barat baratkent tudnek vele lenni. igazabol kedves srac es aranyos es mindent megtesz ertem, de en viszont nem erzek iranta semmit. csak baratsagot. hogyan szakitsak, mit mondjak neki? ugyanis nem akarom megbantani, de biztos iszonyan csalodott lesz :(
egyaltalan azon a napon, amikor ezt el akarom mondani neki, talalkozaskor megcsokoljam azert, vagy mit csinaljak? nagyon tanacstalan vayok...kerlek, segitsetek!
elore is koszi a valaszokat!
bocs az ekezethianyert, de kulfoldon vagyok, es nincs ekezet....
Azon a találkozáson nyugodtan csókold meg, mert ha visszautasítod, az neki nagyon rosszul fog esni.
Egy dologra ügyelj: nagyon jól fontold meg, hogy kit löksz el magadtól, tényleg ennyire nem nem fontos ő számodra?
Csak mert előfordulhat, hogy később megbánod ezt a szakítást és akkor már nem lesz egyszerű dolgod.
uh, hat koszi :)
hat en ugy gondolom h jol meggondoltam. most epp nyaralok kulfoldon, es mar 3 napja nem lattam, es nem is hianyzik. meg amikor otthon nap mint nap talalkozunk, kicsit terhesnek erzem a randikat...nincs kedvem elmenni vele, ugy erzem h csak az idom megy....de viszont telleg aranyos scrac, csak engem az is zavar h nem tul intelligens. pl nem is olvas konyveket, aztan ez a temakor abszolut tabu, mert nem is ismeri a konyveket(csak a kotelezo olvasmanyokat...)
es az meg a baj, ha most szakitok vele, lehet h ugy fogja erezni h kihasznaltam. mert vett nekem tok draga dolgokat. pl majd novemberben lesz a szulinapom es azt mondta h veszem nekem egy uj futocipot, ami kb 25ezerbe kerul. azert az nem kis penz. szoval telleg nem akakorm h kihasznalva erezze magat.
tippek esetleg h mit mondjak neki?
szakítottam vele(már régebben, csak most írok)...
sajnáltam egy picit szegényt, mert nagyon szomorú lett, de hát érthető. őszinte voltam vele és tapintatos.
mindenkinek kösz a tippeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!