Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tevő legyek? (csak az válaszoljon akit tényleg érdekel aki csak kötekedni akár hagyja. Nincs hozzáhumorom)
Barátnőmnek megjött ezért még nehezebb vele szót érteni mint egyébként.
3 és fél éve vagyunk együtt
Régen a kapcsunk elején bejott egy másik lány de csak tetszett és egy hétig tartott nem történt semmi de a barátnőmnek elmondtam vagy rajött..
Tegnap nagyon csúnyán össze balheztunk ezen is meg azóta nem nagyon tud megbízni bennem pedig semmi oka nincs rá egyáltalán hűséges vagyok tényleg ereztetem vele h szeretem eérzi is szerintem.. De mégis belém kötött, hogy mást is szeretek meg szeretem a szép lányokat stb.
Hiába mondom neki mindig, hogy fejezze ezt be mert nincs oka feltekenykedni megbizhat bennemde nem eérdekli csak a magáét hajtja.. Nagyonszeretem ttényleg de kezd kicsit sok lenni.. Tavaly ilyenkor ugyanezért szakítottam de nem bírtuk egymás nélkül és 3 nap múlva osszejottunk.. Mit tudnék tenni? Nem akarok szakítani megint az imént azt mondta (megint balhezunk), hogy nincs sok virág vasarnapunk hátra.. Kutya macska kapcsolat... Segítsetek!! :(
Bocsi a helyesírási hibákért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!