Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lelkiállapotú ember idéz ilyet? : A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom. (Byron)
Figyelt kérdés
2010. jan. 21. 21:50
11/18 anonim válasza:
ez a byronizmus. ez a jellemző. világfájdalom, a romantikusok megprobaltak kivonulni a vilagbol, mert tudtak, h az nem jo, és h nem lehet tökéleteset alkotni. és igen, egy megtört lelkű ember mond ilyet. sztem..
12/18 anonim válasza:
egy mostanában divatos szerencsétlen befordult egyed, aki panaszkodik h miért nincsen társa? és miért hagyták el? és miért ilyen utálatos a világ? és miért utálja őt mindenki?
13/18 A kérdező kommentje:
Ha férfi ír ilyet, nagy lelki törésre utal?
2010. jan. 21. 23:08
14/18 anonim válasza:
ja. elég nagyra. de engem idegesitenek az ilyen buskomor emberek. :S
15/18 anonim válasza:
Játsza az agyát a kis 15-16-17 éves barom hogy milyen bölcs és mekkora élettapasztalata van. Ezt jelenti.
16/18 anonim válasza:
Én szeretem az idézeteket, és ez nagyon elgondolkodtató.
Aki ilyet ír ki valahova, az szintén elgondolkodott ezeken a sorokon, átértékelte, megszűrte önmagában.
Nekem nem tűnik depressziósnak, de csak azért, mert most nagyon jó életszakaszaban vagyok.Ha nem lennék ilyen jó kedélyállapotban, akkor valószínűleg egy sötétebb szűrőn jönne át ez a pár sor, és az mnár utalhat magányra, elhagyatottságra.
Az a szép az irodalomban, hogy egyazon embernek más időben, más élethelyzetben mindig mást, és mást mond.
17/18 anonim válasza:
Egy tipikus byron-i széplélek. vagyis ebben a pózban tetszeteleg. nálam ezzel egy pasi nem tudna bevágódni, mert egyrészt utálom, ha egy pasi nyíg, másfelől meg akinek igazán mély fájdalma van, nem depis idézeteket fog citálgatni innen-onnan.
18/18 A kérdező kommentje:
Igen, ebben igazad van. Ha tényleg nagy a gond, nem idézget össze-vissza.
2010. júl. 7. 21:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!