Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen lelkiállapotú ember...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen lelkiállapotú ember idéz ilyet? : A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom. (Byron)

Figyelt kérdés
2010. jan. 21. 21:50
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
egy megtört lelkű ember
2010. jan. 21. 21:51
 2/18 anonim ***** válasza:
UHHHH!!! Ezt nem hiszem el! Ez a kedvenc idézetem!!!! Nagyon boldog ember vagyok, és nem sérült a lekem! Hát ezt el sem hiszem, hogy pont ezt tetted fel kérdésnek :-D
2010. jan. 21. 21:52
 3/18 A kérdező kommentje:
Az is érdekes, hogy nagyon boldog vagy és ez a kedvenc idézeted.
2010. jan. 21. 21:55
 4/18 anonim ***** válasza:
21.52 vgyok ismét!Szerintem az bal*asz, aki az ellenkezőjét vallja!A boldogság emléke nem boldogság, mert ezer más boldogság jön az életedbe, millió pozitív dolog, amik mellett törpülnek az eddigiek!És a pillanatnak élsz. De a fájdalom.. az sosem múlik el, mert az egy törés az életedben! És a fájdalmat nem orvosolja semmi! Még a boldogság sem!! A fájdalomnak hatalma van, Ami mindig kísérteni fog!
2010. jan. 21. 22:00
 5/18 anonim ***** válasza:
Azért mondod ezt, mert nem jól értelmezed!!
2010. jan. 21. 22:00
 6/18 anonim ***** válasza:
Gondolom msn-en láttad. Ebből következtetek, hogy nem a lelkiállapotára akart utalni...Csak azt hiszi ez nagyon cool...
2010. jan. 21. 22:01
 7/18 anonim ***** válasza:

Az, hogy valaki idéz egy idézetet, vagy citál valamilyen műből, nem jelenti azt, hogy 100%-ig ugyanúgy érez, mint ahogyan az idézet szól. Szóval nem kell ilyen vérkomolyan venni. Nekem egyik kedvenc idézetem Csokonaitól van, egy meglehetősen depressziós művéből... Mégsem vagyok sem kedélybeteg, sem pedig szuicid hajlamú.

"Hagyj el, óh Reménység!

Hagyj el engemet;

Mert ez a keménység

Úgyis eltemet.

Érzem: e kétségbe

Volt erőm elhágy,

Fáradt lelkem égbe,

Testem főldbe vágy."

/Csokonai Vitéz Mihály: A Reményhez/

2010. jan. 21. 22:02
 8/18 anonim ***** válasza:
Na látjátok!! Pedig ez durvább :-)
2010. jan. 21. 22:08
 9/18 anonim ***** válasza:

Én utálom az ilyesfajta idézeteket, de ez tetszik. Igaz.

Egyébként MSN-en, és myvipen a csajok mániája idézeteket irogatni, és azokat többnyire nem kell komolyan venni!

2010. jan. 21. 22:17
 10/18 A kérdező kommentje:
Ezt nem egy "csaj" :-))) írta.
2010. jan. 21. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!