Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy belsőre bejött egy srác de külsőre egyáltalán nem volt az eseted? Mit tettél?
Figyelt kérdés
2010. jan. 21. 20:42
1/5 anonim válasza:
2/5 anonim válasza:
hát nem tudom hogy te milyen vagy, de engem azért a kinézete is érdekel egy srácnak sajnos :S de persze a belsője is! én most pont ilyen helyzetbe vagyok, tetszik egy fiú, tök aranyos, de... hát... nem vmi jóképű. :S úgyh próbálom lerázni :S elég bunkóság de ezvan :S
3/5 anonim válasza:
Na látjátok, itt a bökkenő. Minden olyan kérdésnél ahol azt kérdezik, hogy mit nézel a külsőt vagy a belsőt mindenhol, tele van ilyen válaszokkal, hogy a külső nem számít, ha valakit megszeretsz akkor nem fog érdekelni. Itt meg, (meg a belinkelt kérdésnél lévő válaszoknál) meg csak olyanok vannak, hogy jó fej meg minden, de akkor sem. Na most akkor hogy van ez? Ha számít a külső is, akkor mi a f@sznak vannak ilyen válaszok, hogy "Jaj, hát a külső nem számít, belül vagy szép...". Baromság. 17 éves srác vagyok, és nagyon undorító. Hiába vagyok jó fej... akkor se lesz sose olyan akinek tetszenék, ilyen kinézettel. Úgy hogy a kérdésedre a válasz: NEM!!!
4/5 anonim válasza:
Az összes lánnyal így jártam eddig akinél próbálkoztam 21F
5/5 anonim válasza:
A nők ugyanúgy a külsőt nézik, mint mi férfiak. Emiatt nem is mondom, hogy nincs hozzá joguk, csak ne tagadnák ennyire...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!