Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nigériai a párom, mindenki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nigériai a párom, mindenki utál, miért? Miért rasszisták az emberek?

Figyelt kérdés

1 éve ismerjük egymást, most jöttünk össze.

A lakótársam kidobott az albérletből. A szüleimmel azzal fenyegetőznek, hogy nem támogatnak tovább. Az egyetemen is mindenki megbámul minket, összesúgnak mögöttünk.

2014. szept. 30. 18:30
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:

Na, ezen most meglepődtem. Főleg azért, mert írod, hogy egyetemisták vagytok. A tanultabb embereknek pláne nem kellene ennyire szűk látókörűnek lenniük.

Nekem eszembe nem jutna egy ilyen párról semmi rossz. Hiszen aki ide kerül az nyilván nem buta.

Szerintem szimplán csak nem jó emberekkel vagy körülvéve.

A bámulást meg majd megszokod. Én is szoktam sajnos, de nem kell hozzá négernek lennie a másiknak, elég ha érdekes a kisugárzása.

2014. szept. 30. 18:46
 12/35 anonim ***** válasza:
100%
A közhiedelemmel ellentétben ez az egész nem függ attól, hogy ki mennyire buta/értelmes.
2014. szept. 30. 18:59
 13/35 anonim ***** válasza:
57%
Rémlik az ebola járvány? Szerintem csak simán be vannak szarva.
2014. szept. 30. 19:34
 14/35 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem izgató, ha egy magyar lányt egy fekete kezelget :)
2014. szept. 30. 19:36
 15/35 A kérdező kommentje:
3 éve nem volt otthon
2014. szept. 30. 20:14
 16/35 anonim válasza:

Saját tapasztalat:

A srácok azért bámulnak, mert ki vannak akadva, hogy nem egy magyart választasz, ha lányok pedig általában irigyek...vagy még van a harmadik kaszt, akik csak szimplán utálnak minden külföldit, főleg azokat, akik nem fehérek.

Nyugi, 1-2 hónap és már senki nem fog bámulni, ez csak az újdonság ereje.

2014. okt. 7. 09:15
 17/35 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

Nem tudom hogy hol jársz egyetemre, de én a debreceni egyetem hallgatója vagyok, és nigériai a párom, két éve. Fél év után összeköltöztünk. Itt Debrecenben tartózkodik a legtöbb afrikai egyetemista, itt ha kell ha nem beléjük botlassz, a campuson, a belvárosban, a plázában, moziban, mindenhol. Nem mondom hogy minket nem bámultak meg pl orvosnál, vagy okmányirodában, de sosem voltunk kitéve ilyen megkülönböztetésnek. Az én barátaim elfogadták és az ő barátai is engem. Mindenhova együtt megyünk, és sosem történt semmi bajom :) velük biztonságban érzem magam. A szüleim imádják. Ne hagyd hogy az emberek befolyásoljanak! Tipikus magyar mentalitás. Én tudod miben látom a különbséget? a kultúrában... mert az az egy dolog ami különbözik. Neki is két szeme, két füle van, ő is lélegzik és neki is piros a vére. Én nem azért szeretem mert fekete a bőrszíne, hanem azért, mert életemben nem bánt még velem férfi így. Mellette nőnek érzem magam és semmi pénzért nem hagynám el. Remélem hogy neked rendezőnek a dolgaid és a családod is belátja hogy neked ő kell :)

2014. okt. 21. 18:44
 18/35 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem nagyon rendes tőled, hogy a gazdája lettél, egy ilyen nagy idegen országban.
2014. okt. 26. 13:40
 19/35 anonim ***** válasza:
13%
Nem az a gáz, hogy nigériai, hanem hogy egymillió rendes magyar srác szenved magányosan, te meg egy külföldivel jössz össze. Ha külföldön élnél, Nigériában, akkor ezzel semmi probléma nem lenne, de érted, ez kicsit polgárpukkasztó. Olyan, mintha tegyük fel lenne Mo-on világszintű autógyár, nagy magyar márka, nagy magyar mérnökökkel, én meg preferálnám az amcsi autókat és Mo-on azzal járnék. Jó jó megtehetem, de ne várjak érte hátbaveregetést. Vagy például sok jó magyar csoki van, sokan mégis megveszik a Milkát, mert az jobb (semmiben sem jobb). A ti dolgotok, de hogy mondjam: ha ez a trend növekedni fog, az nem fog jót tenni a társadalmunknak, és ne a magyarokat hibáztasd azért, mert féltik a magyarok génjeinek továbbörökítését. Sok a magányos ember így is, kellenek ide a csokibabák, mint egy falat kenyér...
2014. okt. 26. 13:42
 20/35 A kérdező kommentje:
Utolsónak üzenem: ha egy magyar férfi úgy bánna velem, ahogy ő, akkor a magyarral lennék. Az emberről van szó, nem a nacionalitásáról.
2014. okt. 26. 13:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!