Ki az aki egy félvér nigériai-magyar fiuval ismerkedne?
Figyelt kérdés
Magyarországon Budapesten születtem.11-14 éves korig lányok irjanak Kizárolag lányok irjanak.Akik azt irják kicsi vagyok stb lepontozom.Rasszisták Trollok kiméljenek.2013. aug. 15. 13:32
1/7 anonim válasza:
Figyi én nem azért írok, mert társat keresek különben is 17 vagyok és van párkapcsolatom, hanem csak azért, mert szerintem abba semmi nincs, hogy milyen származású vagy, ugyanolyan ember mindenki. :)
2/7 anonim válasza:
én 12 éves arab-román-magyar keverék vagyok(lány) talizhatnánk valamikor
3/7 A kérdező kommentje:
ma:13:38 hol laksz?
2013. aug. 15. 13:41
4/7 anonim válasza:
2es válaszoló.. akkor téged hárman hoztak össze? szép mondhatom..
5/7 anonim válasza:
Nemrég egy 14 éves félig kínai lány akart ismerkedni, talán írj neki, ő biztos nem lesz rasszista.
http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__47110..
Bár ahogy egy másik kérdésednél látom, 11 éves vagy?
Mert akkor barátnő-barátnőt akkor sem fogsz találni, ha Te vagy a kis Brad Pitt. Esetleg egy 10 éveset, akivel szájrapuszizhattok a tornaterem mögött.
6/7 A kérdező kommentje:
igen 11 éves vagyok
2013. aug. 15. 15:32
7/7 anonim válasza:
Én is 11 éves lány vagyok de szerintem neked még nem kéne csajozni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!