Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Senki nem szeret engem, úgy érzem. Most velem van a baj? Vagy tényleg ez a sorsom?
lottót* bocsi elírtam..
de amúgy szerintem nincs gond a külsőmmel.. lányok, ha akarjátok küldök én fényképet magamról.. ismerkedhetünk,beszélgethetünk :) hiányzik a szeretet, úgyhogy én már mindenbe benne vagyok.. :(
"nincs meg bennem az a plusz"
Errol sajat magam jutott eszembe. Kerdezo, figyi, en honapok ota beszelgettem a neten minden nap egy csajjal....tokeletes beszelgetesek voltak, nem kerdezz-felelek, hanem eszmecserek, melyebb vonalon is. Mar kezdtem orulni, hogy talizni fogok ezzel a komoly, megis vidam, ertelmes, erzelmes lannyal, aztan megsem jott ossze, mert kihatralt a vegen. Mikor korabban mar elmondta, hogy platoi szerelme van evek ota, megkerdeztem milyen a srac, miert szerelmes bele? Nem nagyon tudta korulirni, csak az erzeseire hagyatkozott, nem tudja miert szerelmes bele. Lenyegeben nem is ismeri ot igazan, ezt is elmondta, megis erzesei vannak iranta. Szoval sztem a kisugarzasa lehet a nyero a sracnak. Ha engem nezunk? Eleve km-es hatranybol indultam, mert messze lakom tole, es meg csak ezek miatt nem is talalkozott velem a lany....pedig ugy mutatta, hogy nyitott lesz erre. Nyari idotoltes voltam neki a neten. :)))))
"de haveromnak sincs kocsija.. meg ő sem jár bulizgatni.. de mégis rendes barátnője van.. ezért vagyok ennyire elkeseredve, mert már nem tudom mi tévő legyek.."
Na annak a rendes lánynak biztos vannak rendes barátnői, ismerősei is, rajta keresztül talán megismerkedhetsz pár szimpatikus lánnyal ;)
12-es válaszoló, amugy dettó én is jártam íigy.. beszélgettem egy lánnyal neten.. neten is ismerkedtünk meg.. már lassan egy éve hogy minden nap beszélünk mai napig is.. már azthittem talán, lesz köztünk valami.. mert a jelek arra utaltak.. nagyon kedves volt.. mindig érdeklődött felém.. csak aztán ugye összejött a szerelmével.. és akkor én maradtam csak sima barát.. de minden nap beszélünk :) de én azért megszerettem, de ugye nekem megint csak rossz lehetett.. de nem akarom elvesziteni akkor sem, ha nem leszünk úgy együtt.. mert még mindig kedvelem.. de tisztában vagyok vele hogy mást szeret.. meg is beszéltük már
13-as kommentelő-nek :) az jó is volna ha bemutatna egykét ismerősének a barátom nője.. csak hogy én annyira nem ismerem a lányt.. beszélgettünk már sokat.. de igazából általában csak kettesben vannak a barátommal.. de majd mondom akkor haveromnak, hogy ha mennek valamerre egyszer vigyenek engem is.. hátha összeismerkedek egy normális barátnőjével :) mondom, én mindenbe benne vagyok már..
"3évig próbálkoztam 1 csajnál. Minden második héten ősszejött valakivel aki nem én voltam. Így is szerettem. Berakott a barát zónába és észre se vettem"
Három év alatt, tucatnyi férfival az életében hogy a francba nem vetted észre, hogy csak barátként tekint rád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!