Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit találjak ki, hogy bizonyít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit találjak ki, hogy bizonyítsa be, hogy szeret?

Figyelt kérdés

A barátom nagyon bizonygatja, hogy szeret, de az előélete miatt egy kicsit húzom az agyát, hogy nem hiszem el, stb.

És ma mondtam, hogy bizonyítsa be, erre az volt a válasza, hogy mondjam meg, mit akarok, ő megteszi, ha kell, hirdetőtáblát bérel, meg ilyen hülyeségeket mondott.

Szerintetek mit találjak ki?

2014. szept. 28. 21:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Rendeljen virágokkal és csokival felfegyverkezett énekes/zenész csapatot a házad elé egy random időpontban amikor otthon vagy hogy szerenádot adjanak :P
2014. szept. 28. 21:49
 2/6 anonim ***** válasza:
Ezt a baromságot.
2014. szept. 28. 21:52
 3/6 Umaku ***** válasza:
Ezt minek kell?!!
2014. szept. 28. 22:10
 4/6 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy szeret és hogy odavan értem, csak kíváncsi vagyok, mit tenne meg.
2014. szept. 28. 22:13
 5/6 anonim ***** válasza:

Jézusom, nőjetek fel!

de ha valamivel bizonyítania kell, hogy szeret.. akkor legyen az a kihívás, hogy maradjon veled mondjuk legalább 5 évig..

most könnyű! amíg van pénzem, bármit megtehetek.. de komolyan elhiszi valaki, hogy egy nagy tettel be lehet bizonyítani a szerelmet? Hollywoodban talán... mint a polgármester aki virágosztással nyeri meg a női szavazókat.. kb ennyit ér..

bizonyítani csak idővel lehet a szerelmet! mondd azt neki, hogy "majd a kapcsolat közben tesztellek".. ezzel fenntartod a kíváncsiságát és majd évekkel később visszanézve mondhatod, hogy maga az együtt töltött idő volt a teszt.. ha meg szakítotok, nos akkor ennyit a szerelemről..

ennyit a szerelemről.. ja.. biztos Te is nagyon szereted, ha "húzod az agyát"... gyökérség..

2014. szept. 28. 22:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem már bőven bizonyítja, hogy szeret, mert képes elviselni téged. Hagy már az óvodás szintet. Nevetséges.
2014. szept. 29. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!