Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan mint egy párkapcsolat, de a kérdés után kiderült, hogy még sem vagyunk egy pár?! Bővebb lett
Több mint 2 hónapja van egy srác... Minden nap együtt vagyunk tényleg a két hónap alatt egy nap sem telt el egymás nélkül, keres napközben, miután elválunk és persze reggel is. Egészen késő estig együtt vagyunk. Viszont mindig csak én megyek hozzá. Eljárunk sétálni , kajálni... Hétvégente reggeltől ugyan így késő estig ott vagyok... Mindent úgy csinálunk mintha rendes pár lennénk kivéve, hogy a 2 hónap alatt 2x aludtunk együtt eddig...Ha ott vagyok odajön megcsókol megölel simgatja az arcom becézget, van is szex természetesen. Nem magyar, de egyetlen barátja van itthon őt pedig már ismerem. Szóval nincs az , hogy rejteget. Teljesen abban a hitben voltam, hogy mi egy pár vagyunk, majd tegnap rákérdeztem, hogy most akkor mi is vagyunk egymásnak. Nem mondott rá semmit. Persze rákérdeztem újra majd ott lyukadtunk ki, hogy miért vagyok ilyen hivatalos... Papírt akarok róla ? Mondtam hogy nem, csak nem szeretném azt hogy gondol egyet és lecserél mert talál jobbat mondjuk... A válasz az volt, hogy nincs velem baj és másra nem is lenne ideje, minden szabad idejét velem tölti. Mondta azt is, hogy ne gondolkozzak ennyit, ő sem teszi... De azért az ember 2 és fél hónap után csak elkezd érezni és mikor egy ilyet megtud kicsit azért szíven üti, hogy amiben eddig élt az csak a saját elméjének szüleménye. Aztán mondtam neki, hogy én viszont könnyen meg tudok kedvelni valakit és nem akarom, hogy ez csak egy oldalú legyen... Után persze bújt hogy ez nem az... Mikor mondtam neki hogy ez nekem lehet így nem fog menni utána pedig jobban bújt meg puszilgatni akart... mikor elköszöntünk még írt üzeneteket tele azzal hogy hiányzom és csókokat küldött. Egyértelműen megijedt..
Akkor miért nem akar még sem együtt lenni ,, hivatalosan,,?
Szerintetek ebből lehet szerelem ?
(Előző kapcsolatáról annyit tudok, hogy 5 évig voltak együtt, előttem ért véget 2 hónappal kb. )
#2 : Nem jól fogalmaztam, nem riadt meg csak nem értette miért kérdezem... Elkezdett mentegetőzni. Nincs velem semmi baj miért akarna másikat keresni... Azért megyek én hozzá mert ő egyedül él én meg egy kis lakásban anyukámmal és ő nem igazán szívesen jönne ide. Neki ez börtön lenne. Néha értem jön persze de fel nem akarna jönni soha. Megértem hisz én se szívesen vagyok itthon.
#1 : Például ha megkérdezik tőle van a valakije ne azt mondja, hogy nincsen. Elviekben mégis van valakije, de ha kérdezik nincs. Lehet éppen ezért nem alszunk együtt sem túl sokat, mert ugye nem vagyunk együtt ez nem tartozik bele... És nekem ez nagyon hiányzik... Napközben ott vagyok elvagyunk aztán megyek haza ha álmosak vagyunk... Talán tart attól, hogy túl sokat vagyok ott talán több napon át és neki lehet kell a magány, és ezért nem akar kapcsolatot. Mármint, lehet nem akarja hogy több napon át ott maradjak mert abból már érezné, hogy talán egy kapcsolat... Így tűnik nekem többnek, mint barátság de kevesebb mint egy kapcsolat
bocsi, de szerintem is nincs jobb alapon van veled :/
olyan vagytok teljesen, mint egy komoly kapcsolatban élőpár, annyit vagytok együtt, ő mégis letagadja, hogy van valakije?! :o ha fél a komolyságtól, akkor mondhatna ilyenkor annyit,hogy ja, van egy laza kapcsolata....az is jobb. persze, így ha úgy tesz, mintha szingli lenne, akkor könnyen lehet újabb csaj..
szerintem véget kellene ennek vetned, mielőtt mégjobban beleszerelmesednél, mert így csak sérülni fogsz...ne pazarold az időt olyan emberre, aki nem fog szeretni, az élet tűl rövid ehez!
#4,5: nem tudom pontosan mit mond ha rákérdeznek, de például a hétvégén sütöttem neki tortát mármint nála és ugye tegnap vágta fel nála voltak az alkalmazottak és megkínálta őket és kérdeztem hogy mit mondott ki csinálta... a nevemet mondta elvileg nekik. Nem tudom mit tud a barátja hogy ki vagyok, erre nem igazán lehet rákérdezni... De talán csak nem tagadja le, nem tudja letagadni hiszen minden nap nála vagyok és tud róla hiszen lát.
Ő nem igazán tud mással ismerkedni hiszen nem beszél magyarul... És annyit dolgozik, hogy ideje sincsen és azt mondta nem is akar, mert velem boldog most.. :)
Adnék még neki egy kis időt,próbálnék nem jobban beleszeretni.
Velem egy srác 1 évig viselkedett úgy, mintha a párja lennék, mindenki azt is hitte, aki látott minket, én is úgy éreztem, de valahányszor rákérdeztem akár én akár más, hogy van-e valakije, azt mondta, hogy nincs. Sose gondolta velem komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!