Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Húszévesen egyedülálló anyaként hol találok magamnak párt?
miert kell ot tamadni??
anyum 19 volt amikor en szulettem es most egy 16 eves egeszseges lany vagyok es anyukam boldog es apukam is es mindenki.
siman talalhatsz magadnak part! csak ne add fel :)
"Esemény utánit beveszik zokszó nélkül de abortusz kizárva."
Azért kicsit más a kettő, már ne is haragudj meg..
mennyi negatív hozzászólás...
bárhol találhatsz párt. nagyon is sok normális férfi van aki el tudja fogadni a gyereket. legalábbis én eddig ezt tapasztaltam. a többség jól reagál amikor megtudja hogy van már egy fiam. szóval tőled függ minden. csak ne pótapát próbálj keresni. ismerkedj úgy mint addig amíg még nem volt gyermeked. 20 évesen még semmi okod aggódni
Olyan sztorit is ismerek, hogy régóta jártak, huszonévesen összeházasodtak (így tervezték az életüket), az első évforduló környékén megszületett a baba és egy éves kora előtt apuci lelépett, mondván még nem élte ki magát. Nem tinik voltak, 25 körül. Ezt azoknak írom, akik lehurrogják a kérdezőt.
A történet vége az lett, hogy talált magának párt a nő, igaz jó időbe beletelt, de most boldogok és várják a következő babát.
Neked is sok sikert! Amikor lehet mozdulj ki vagy internet, ahogy a 9-es is írta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!