Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Húszévesen egyedülálló anyakén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Húszévesen egyedülálló anyaként hol találok magamnak párt?

Figyelt kérdés
2014. szept. 30. 00:04
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
úristen de jól írtam meg az utolsó mondatomat, elnézést.
2014. szept. 30. 00:14
 12/37 anonim ***** válasza:
89%
Én huszonéves férfiként járnék hozzád hasonlóval, ha egyébként minden stimmelne.
2014. szept. 30. 00:17
 13/37 A kérdező kommentje:
Egyébként miért ne vállaltam volna be amikor van hol laknom (hitelre vettem lakást 1 éve), és elég jó fizetésem van? Inkább öltem volna meg? A normális válaszokat azért köszönöm!
2014. szept. 30. 00:17
 14/37 anonim ***** válasza:
11%
Akkor a legyet se üsd le legközelebb
2014. szept. 30. 00:19
 15/37 A kérdező kommentje:
Igen pont ugyanaz a kettő! Ezen elven bárkit meg is ölhetnénk az utcán?
2014. szept. 30. 00:20
 16/37 anonim ***** válasza:
3%
Nem, de egy pár hetes magzatot el lehetne távolítani, mert így szar élete lesz.
2014. szept. 30. 00:22
 17/37 anonim ***** válasza:
96%

Kedves válaszolók!

A kérdező nem azt kérdezte, mit szóltok hozzá, hogy megtartotta a babáját, párkeresési tippeket kért! Nem kell egyetérteni vele, de ha tippetek nincs, legalább ne savazzátok. Ő küzd meg egyedül a babájával, az ő élete, az ő döntése, nem erre kért kritikát!

2014. szept. 30. 00:23
 18/37 anonim ***** válasza:
0%

Nem provokálni akarlak de ha 10szer esel teherbe gyógyszer mellett akkor is mind a 10-et megszülöd?

A gyerek apja azért hagyott el titeket mert te megtartottad?

2014. szept. 30. 00:23
 19/37 A kérdező kommentje:

Nyilván nem mert többet nem gyógyszerrel fogok védekezni.

Igen, azért.

2014. szept. 30. 00:26
 20/37 anonim ***** válasza:
18%

Szerintem azzal semmi baj sincs, ha valaki húsz évesen gyermeket szül a megfelelő férfinak. Édesanyám is 22 évesen szült engem, most vannak 28 éve együtt édesapámmal.

Az viszont más kérdés amikor, valaki egyedül marad egy gyerekkel ennyi idősen. Az az anya felelőtlensége. Pont. És engem nem érdekel, hogy hogyan történt, a fogamzásgátló tabletták jók, csak kell egy minimális érettség és intelligencia szedésükhöz, az óvszer szintén jó, ezek kombinálása más módszerekkel pedig szinte teljesen kizárja a terhesség lehetőségét. Az megint sokat elárul a nőről, hogy olyan férfival áll össze, aki nem vállalja a tetteiért a felelősséget.

És végül, nézzük meg a szituációt a férfiak szempontjából. Fiatal vagyok, szeretnék, családot, aranyos feleséget, szép gyermekeket. Ezt nem egy olyan nővel akarom kivitelezni, aki egyszer már felsült mint anya, hiszen nem tudta megadni a családot a gyermekének, továbbá a mai világban én nem vagyok hajlandó energiát fektetni és a saját gyermekemtől erőforrást elvonni, olyan célból, hogy egy idegen férfi fattyát neveljem.

Egy ilyen nő szerintem egyetlen dologra jó, egyszer-kétszer meg lehet dugni, már aki szereti a laza kapcsolatokat. Én nem szeretem. Ó és persze szigorúan gumival, hiszen a tabletta használat terén megbízhatatlan.

2014. szept. 30. 00:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!