Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Húszévesen egyedülálló anyakén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Húszévesen egyedülálló anyaként hol találok magamnak párt?

Figyelt kérdés
2014. szept. 30. 00:04
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
23%
Ó és a válasz. 30 feletti elvált apukákra lehet ráhajtani, akik hasonló cipőben járnak. Normális gyermektelen férfinek, ugyanis ilyen nő nem igazán fog keleni.
2014. szept. 30. 00:37
 22/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm az őszinte véleményed ! :)
2014. szept. 30. 00:38
 23/37 anonim ***** válasza:
0%

Akkor nem fogsz többet szexelni mert a pearl index szerint MINDEN fogamzásgátló módszer mellett teherbe lehet esni, sőt még az esemény utáni tabletta sem 100%os.

Azért sajnálom a srácot, hogy egy életre szóló lelkiismeret furdalást okoztál neki, ami nálam örök harag lenne. Fordított esetben kíváncsi lennék a reakciódra. Ennek tudatában akár milyen álmaim nője lennél biztos, hogy nem jönnék össze veled.

2014. szept. 30. 00:41
 24/37 LazyJones ***** válasza:
100%
Szerintem bárhol lehet párt találni, még ha nehezebb is. Volt már kapcsolatom egyedül álló anyával, nem is eggyel, nálam nem okozott különösebben gondot a tény, hogy van egy gyereke. Az más kérdés, hogy rengeteg lemondással, küszködéssel, és problémával járhat egy ilyen kapcsolat, de szerintem vannak olyanok, akik belemennek egy ilyen viszonyban. Főleg akkor, ha család és gyerekpártiak!
2014. szept. 30. 00:42
 25/37 A kérdező kommentje:
Hm én nem sajnálom a srácot mert azért lett főleg nem elvetetve mert ő bevállalta, 4 hónapban meg meggondolta magát, ez nem jelenti azt hogy én elvetettem volna de 4. hónapig fel sem merült, bár mint írtam nagy ellenzője vagyok ezeknek.
2014. szept. 30. 00:42
 26/37 laptopdj ***** válasza:
39%
Az en baratnom is 20 evesen lett terhes de a sors sajnos szetvalasztott minket!a gyerekemet tovabbra is támogatom...
2014. szept. 30. 00:49
 27/37 anonim ***** válasza:
0%

Így is úgy is meg tartottad volna, szóval mindegy volt más véleménye.

Elba_sztad a srác életét, gyereked apa nélkül nő fel + a te életedet is nagyban befolyásolja ez az állapot.

Az első gond már elő is jött:társkeresés egyedül álló anyaként.

Egyszerűen nem értem a női logikát.

Esemény utánit beveszik zokszó nélkül de abortusz kizárva.

Tipikus, fürdő ruhában láthatunk titeket de melltartóban nem... Mindjárt falnak megyek komolyan mondom...

2014. szept. 30. 00:53
 28/37 anonim ***** válasza:
100%

Ismertem ilyen párt, teljesen rendben voltak. Ők az egyetemi bulin találkoztak, mindketten dolgoztak, a lány tanult is. De szórakozóhely, táncóra, internet stb.

Ha a fiú is hasonlóan gondolkozik a gyerekvállalásról, miért ne férhetne bele, hogy más gyerekét neveli (a szerelméét?!)

Ez miben más mint az örökbefogadás?

Most ha mindenki csak akkor vállaljon gyereket ha 100%tutifix, hogy nem marad vele egyedül, akkor kihalna az emberiség, mert a házasságok jókora része végződik válással. Emlékszem, tizedikben már csak 4-5en voltunk az osztályban, akiknek együtt voltak a szülei. És? Ha anyagilag rendben van, miért ne nevelhetné egyedül? Inkább ez minmt egy üvöltözős-tányértörős család.

2014. szept. 30. 00:55
 29/37 A kérdező kommentje:
Miért mennék abortuszra amikor a barátom akarta a 4. hónapig a gyereket? Szó nem volt egyszer sem abortuszról :) Te valóban nagyon buta vagy:)
2014. szept. 30. 00:56
 30/37 anonim ***** válasza:
0%
Te vagy az, Barbi?
2014. szept. 30. 01:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!