Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek gáz, ha egy páros...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz, ha egy páros a nő lakásába költözik?

Figyelt kérdés

2014. szept. 29. 13:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
59%
Igen
2014. szept. 29. 13:24
 2/13 anonim ***** válasza:
67%
miért lenne gáz?
2014. szept. 29. 13:24
 3/13 anonim ***** válasza:
67%
Nem, ha az volt a kézenfekvőbb megoldás. 32N
2014. szept. 29. 13:25
 4/13 anonim ***** válasza:
67%
nem ...
2014. szept. 29. 13:27
 5/13 anonim ***** válasza:
93%
nem, miért lenne? ha nekik ez így jó (és nyilván azért döntenek így, mert így van), akkor mégis mi lenne ezzel a baj?
2014. szept. 29. 13:36
 6/13 A kérdező kommentje:

Azért tettem fel a kérdést, mert a gyermekkori jó barátnőm költözik most össze a párjával, s mesélt erről.. Gimis koruk óta együtt vannak, most 22 évesek.. mindent együtt fizettek eddig, a srác sokszor meghívta, lényeg a lényeg: senki sem használta a ki a másikat..

Ez a lány kapott egy kis lakást a szüleitől, a srác viszont nem tud lakást venni, így a lányhoz költöznének, s kezdenék az életüket.

Azért készült ki barátnőm, mert sokan oltogatták ezért a családjából, és nem érti, miért..

Így én is kíváncsi lettem, ezért kérdezem a véleményeteket.

2014. szept. 29. 13:48
 7/13 anonim ***** válasza:

miért lenne "gáz"?

mégis ki tud magának lakást megengedni 22 évesen? Az aki kapta a szüleitől.

Az nem a pasi hibája, hogy a lány szüleinek volt rá lehetőségük, neki meg nem. Az is lehet, hogy nem is a jómódúság miatt volt rá leehtőségük, hanem pl örököltek. Így az jut előbb lakáshoz, pénzhez, akinek előbb hal meg valakije.

2014. okt. 1. 13:32
 8/13 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem gáz. ha szakítanak, akkor van gáz. : D a srác kereshet más lakást.
2014. okt. 1. 21:13
 9/13 anonim ***** válasza:
előző vagyok. annyit fűznék még hozzá, hogy gondolom a család tagjai konzervatív, régimódi nézeteket vallanak, miszerint a férfinek kell keresni a pénzt, az ő lakásába "kell" költöznie a lánynak, de ezek már idejétmúlt dolgok. manapság ebben nincs semmi kivetnivaló, és jól is van ez így.
2014. okt. 1. 21:18
 10/13 anonim ***** válasza:
0%
9: ezek nem teljesen idejét múlt dolgok Nekem is az a tapasztalatom, hogy jobb mindkét félnek, ha a férfihez mennek. Különben akarva akaratlanul a nő lesz a "háziúr", felcserélődnek a szerepek, és egyik sem érzi jól magát emiatt. Cikizni nem kellene ezért senkit, de valóban nem szerencsés helyzet. Persz még mindig jobb, mintha a lány szüleihez költöznének.
2016. nov. 13. 01:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!