Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj vagy eltántorító ha a pasi katona?
Figyelt kérdés
2014. szept. 28. 22:23
1/9 anonim válasza:
Úgy érted agymosott gyilkológép?
2/9 anonim válasza:
én mindig úgy állok, mint a katona! Tetszeni szokott minden csajnak!
3/9 anonim válasza:
Nem baj, nem eltántorító. Bár én elfogult vagyok, mert katonák között dolgozom, de civilként. :-) 32N
4/9 anonim válasza:
Ahoggy tapasztaltam ha valaki komolyabb kapcsolatra pályázik nem nagyon dijjazza :/
5/9 A kérdező kommentje:
Miért hiszik azt az emberek hogy minden katona gyilkológép?nézne meg egy dokumentum filmet és rájönne az igazságra
2014. szept. 28. 22:36
7/9 anonim válasza:
Dokut? Na es mirol? Vietnam? Afganisztan? Libia? Sziria?
48/teli hadjarat ota a honvedseg toredekenek a nagy resze jo penzert kb nyaralni megy missziora.
8/9 anonim válasza:
Hát személy szerint én nem mennék katonának, mert egyrészt 80-140 ezer között keresnek átlagba, és nem csinálnak semmi érdekeset, semmi hasznosat, tele van csicska munkával, állandóan fegyelmeznek mint a kutyákat, stb...
Ha meg többet szeretnék keresni akkor meg misszióra kell menni, ahol meg az is benne lehet a pakliba hogy ölni kell, vagy esetleg engem ölnek meg :)
Hallottam már ezt valakitől hogy "Ha buta vagy és lusta tanulni, és nem szeretnél jól keresni, se családot nem szeretnél akkor menj katonának, legalább lesz aki pakolja a homokzsákokat..."
9/9 anonim válasza:
Attól függ. A mi kapcsolatunk végét túlnyomórészt ez okozta. Ugyanis áthelyezték 200 km-re, átkéretni nem tudja magát, mert annál az ezrednél kevesen vannak. Én költözni nem tudok. A fizetése kevés, így hétvégén is alig tudtunk találkozni. Így lesz ez még legalább 3 évig. Így sajnos igen, többet biztosan nem jönnék össze katonával. Arról nem is beszélve, hogy bár a barátom kivétel volt, a legtöbbjük ide is-oda is elég erősen csapja a szelet, a bakákban bedig különösen tilos megbízni. (tapasztalatból mondom, rengeteg katona barátom/ismerősöm van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!